vaistai.lt

Išsiplėtę kapiliarai ir jų šalinimas lazeriu (3417/0) 

Išsiplėtę kapiliarai ir jų šalinimas lazeriuIšsiplėtę kapiliarai – gana dažno žmogaus problema. Šios smulkios išsiplėtusios kraujagyslės, esančios arti odos ar gleivinės paviršiaus gali būti visai nepastebimos arba versti žmogų kompleksuoti dėl savo išvaizdos. Tik jei vienam ramybės neduoda vienas kitas išsiplėtęs kapiliaras, kito veido ar kūno oda gali būti išmarginta visu kapiliarų tinklu. Dažniausiai ši problema kankina, kai kapiliarai pasirodo veido zonoje, o ypač dažnai jie išryškėja nosies, smakro ir skruostų zonose. Įprastai kapiliarai būna raudonos ar violetinės spalvos, o jei plotas, kuriame išsiplėtusių kapiliarų yra daug – didelis, tuomet toje vietoje gali net nesimatyti natūralios odos spalvos. Šiuolaikinė medicina gali padėti išspręsti išsiplėtusių kapiliarų problemą ir pamiršti visus su jais susijusius kompleksus bei emocinius nepatogumus.

Visgi visuomet reikėtų įsitikinti ar tai viso labo tik estetinė, ar vis dėlto sveikatos problema. Kapiliarų išsiplėtimo priežastys gali būti labai įvairios, pradedant sutrikusia kraujotaka, paveldimumu, baigiant hormoniniais pokyčiais, dideliu šalčio poveikiu ar kitais veiksniais. Pastebėjus išsiplėtusius kapiliarus, pasitikrinti reikėtų netgi tiems, kuriems estetinis grožis nelabai rūpi, nes tokia būklė gali byloti ir apie įvairius sveikatos sutrikimus, kur kapiliarų išsiplėtimas yra ne pagrindinė problema, o tik šalutinis efektas. Šiam tikslui įgyvendinti galima kreiptis į REVÙ CLINIC  klinikoje dirbančius specialistus, kurie visuomet pasiruošę atsakyti į visus rūpimus klausimus ir išspręsti visus nuogąstavimus dėl sveikatos. O tiems, kuriuos išsiplėtę kapiliarai verčia kompleksuoti, klinika turi modernų problemos sprendimo būdą – kapiliarų šalinimą lazeriu.

Atvykus į REVÙ CLINIC  kliniką konsultacijai dėl kapiliarų šalinimo lazeriu, gydytojas įvertina paciento kapiliarų išsiplėtimo priežastį, jų būklę bei bendrą sveikatos būklę, kad galėtų įsitikinti, jog toks gydymo būdas yra tinkamas, o gautas rezultatas bus ilgalaikis. Kapiliarų šalinimas lazeriu nėra skausminga procedūra ir užtrunka vos nuo kelių minučių, priklausomai nuo odos ploto, kuriame jie šalinami. Klinikoje REVÙ CLINIC naudojami tik moderniausi lazeriai, o procedūras atlieka ilgametę patirtį turintys profesionalūs specialistai, todėl pacientai visuomet galite būti ramūs, patikėję savo sveikatą ir grožį į jų rankas.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos