vaistai.lt

Svarbi informacija gydytojams bei pacientams, skiriantiems, įsigijusiems ar planuojantiems įsigyti „DexcomOne“ gliukozės kiekio stebėjimo sistemą (237/0) 

Svarbi informacija gydytojams bei pacientams, skiriantiems, įsigijusiems ar planuojantiems įsigyti „DexcomOne“ gliukozės kiekio stebėjimo sistemąSveikatos apsaugos ministerija primena, kad nuo 2022 m. liepos 1 d. nuolatinio gliukozės kiekio stebėjimo sistema Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis yra kompensuojama visiems gyventojams, sergantiems pirmojo tipo cukriniu diabetu.

Šiuo metu kompensuojamos dviejų gamintojų gliukozės kiekio stebėjimo sistemos – „A7+TouchCare CGM“ ir „DexcomOne“. Abi jos gali būti naudojamos išmaniuosiuose įrenginiuose – ir su „iOS“, ir su „Android“ operacinėmis sistemomis. 

Remiantis „A7+TouchCare CGM“ gamintojo pateikta informacija, jų sistema suderinama su operacinėmis sistemomis, nepriklausomai nuo naudojamo išmaniojo įrenginio modelio. 

Atkreipiame dėmesį, kad „Dexcom One“ sistema yra suderinama tik su tam tikrais konkrečiais išmaniųjų įrenginių modeliais. Dėl to, prieš skiriant ir įsigyjant gliukozės stebėjimo sistemą „Dexcom One“, svarbu pasidomėti, ar prietaisas atitinka paciento naudojamą išmanųjį įrenginį ir bus tinkamas naudoti. Vis dėlto, tie pacientai, kurių išmanieji įrenginiai nesuderinami su „Dexcom One“ sistema, tačiau nori naudotis būtent šia sistema, turi galimybę savo lėšomis įsigyti imtuvą Dexcom elektroninėje parduotuvėje

Daugiau informacijos apie „DexcomOne“ gliukozės kiekio stebėjimo sistemą ir išsamų su ja suderinamų išmaniųjų įrenginių modelių sąrašą rasite ČIA.

Daugiau informacijos apie „A7+TouchCare CGM“ gliukozės kiekio stebėjimo sistemą ir išsamų su ja suderinamų išmaniųjų įrenginių modelių sąrašą rasite ČIA

SAM Komunikacijos skyrius 

Ligonių kasos kviečia:

Skaityti svarbiausias naujienas Facebook: https://goo.gl/ML8SqJ
Pamatyti naujausias nuotraukas ;) Instagram: https://goo.gl/tXvpXr
Žiūrėti išsamius ir linksmus vaizdo įrašus Youtube: https://goo.gl/BPBep2
Sekti išskirtinius infografikus ir ne tik Flickr: https://goo.gl/bGtZg2
Rūpimus klausimus galima pateikti arba (8 5) 232 2222.

Informacija iš:

Valstybinė ligonių kasa

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos