vaistai.lt

Populiariausi naujametiniai pažadai: kaip juos ištesėti? (600/0) 

Populiariausi naujametiniai pažadai: kaip juos ištesėti?Artėjant Naujiesiems metams dauguma žmonių užsibrėžia tam tikrus tikslus, kurie įgyvendinami tik labai retais atvejais. Nauji metai daugumai mūsų asocijuojasi su tam tikrais pokyčiais, tad nieko keisto, kad norisi išsikelti naujų iššūkių. Naujametinių pažadų įgyvendinimas bus gerokai paprastesnis, jei laikysitės kelių svarbiausių patarimų: taigi, kokie naujametiniai pažadai yra patys populiariausi?

 

„Pradėsiu sportuoti“

Daugybė žmonių pasižada pradėti sportuoti, ir tam, žinoma, išsirenka datą – sausio 1-ąją dieną. Po Naujųjų metų vakarėlio dauguma žmonių visiškai neturi nei noro, nei jėgų pradėti sportuoti, todėl šio tikslo įgyvendinimas atidedamas neribotam laikui. Vis dėlto, turėtumėte atsakyti sau į vieną paprastą klausimą: kodėl negalite pradėti sportuoti jau šiandien? Sportuok.lt  internetinėje parduotuvėje rasite itin gausų įvairių sporto prekių pasirinkimą, todėl galite atnaujinti turimą sporto inventorių, ir pradėti mankštintis jau dabar.

 

„Numesiu svorio“

Deja, šį pažadą neretai prisimename tik tada, kai prasideda maudymosi kostiumėlių sezonas. Švenčių maratonas tikrai ne visada padeda laikytis sveikos mitybos plano, todėl vertėtų pagalvoti, ką galėtumėte pakeisti jau dabar. Galbūt šiemet norite patys paruošt kalėdinį ar naujametinį vaišų stalą? Pasirūpinkite, kad ant jo atsidurtų tik sveiki maisto produktai: galite net neabejoti, kad tai motyvuos ne tik jus, bet ir visus jūsų artimuosius pradėti sveikiau maitintis.

 

„Pradėsiu taupyti“

Ruošdamiesi šventėms dauguma žmonių išleidžia tikrai nemenkas pinigų sumas, tad nieko keisto, kad Naujųjų metų išvakarėse duodamas pažadas pradėti taupyti. Vis dėlto, kitais metais ir vėl viskas kartojasi iš naujo... Pinigų taupymu vertėtų susirūpinti dar prieš šventes: galbūt šventinis stalas galėtų būti kuklesnis, ir šiemet išsiversite su pernykštėmis dekoracijomis? Nepasiduokite kalėdinio apsipirkimo bumui, ir pirkite tik tai, kas iš tiesų būtina: naujuosius metus pasitiksite kur kas pilnesne pinigine!







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos