vaistai.lt

Širdies ir kraujagyslių sistemos ligos bus diagnozuojamos tiksliau ir greičiau (8053/4) 

Atsižvelgiant į tai, kad Lietuvoje vis daugėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų susirgimų,  Vilniaus širdies chirurgijos centras (UAB „Kardiolita“) įsigijo naujausios kartos angiografą Philips. AngiografasTai suteiks galimybę vienu iš tiksliausių diagnostinių metodų  (angiografija arba kitaip vadinamu zondavimu) nustatyti širdies ir kraujagyslių patologiją, „užbėgti už akių“ sunkiems širdies ir kraujagyslių susirgimams, o ligai pažengus bus dar tiksliau parenkamas gydymo būdas: konservatyvus ar chirurginis.

Šio angiografo pagalba bus atliekama kateterinė angioplastika ir koronarų stentavimas ne tik per šlaunies, bet ir per rankos arterijas. Sutrumpės naujuoju angiografu atliekamų procedūrų laikas, sumažės komplikacijų tikimybė, o svarbiausia tai, kad angioplastinės procedūros metu paaiškėjus, kad reikalinga atlikti koronarų stentavimą, šią procedūrą galima bus atlikti tuoj pat.

Teritorinės ligonių kasos apmoka angioplastikos procedūros kainą. Paciento priemoka – tik 200 litų už komforto sąlygas (penkių kartų maitinimą, nakvynę jaukioje palatoje, kurioje yra interneto prieiga, televizorius, dušas, tualetas).  
 

Detalesnė informacija:

Giedrė Štaraitė marketingo direktoriaus pavaduotoja Lietuvos rinkai  mob. tel. 8 687 14920,

Edita Kazlauskienė Klientų aptarnavimo vadovė mob. tel.  8 682 49645.

Kardiolita







Komentarai (Viso žinučių: 4)

Parašė Svečias 2009-02-18 12:59:32
O ar galima ,be siuntimo,sumoketi visa suma. Kiek tai kainuotu
to šaunu
Parašė Svečias 2008-11-09 13:56:22
Žinoma iš visų miestų galima patekti į Kardiolitą, nes Kardiolita turi pasirašiusi sutartis su visomis Lietuvos TLK. Tereikia turėti kardiologo siuntimą koronarografijai.
šaunu
Parašė Svečias 2008-11-04 17:27:29
šaunu, kad daugėja galimybių diagnostikai, tik kai pas Jus patekti, kokio specialisto siuntimo reikia, ir ar iš kitų miestų priimsite?
saunuoliai Kardiolita
Parašė Svečias 2008-10-31 17:39:58
labai dziaugiuosi, kad pagaliau bus galima ir be eiles atlikti savo pacientams koronarografija, kuri kainuos tik 200 Lt! saunuoliai dar syki


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos