vaistai.lt

Kai įprasto įkloto nepakanka... (7134/11) 

Kai įprasto įkloto nepakanka...Pasaulinės sveikatos organizacijos duomenimis, dėl šlapimo nelaikymo pasaulyje kenčia 400 mln. moterų, Lietuvoje – beveik 280 tūkst. moterų. Statistikai paskaičiavę, kad kas trečia darbingo amžiaus moteris įvairiais gyvenimo periodais susiduria su šlapimo nelaikymo problemomis – pvz., po gimdymo, esant urologinėms ligoms, vyresnėms nei 65 metų amžiaus moterims.

Svarbu žinoti - yra pagalbinės priemonės, leidžiančios moterims, kenčiančioms nuo šlapimo nelaikymo, gyventi aktyviai. Tai Seni Lady urologiniai įklotai. Jie geba sugerti nuo 60 iki 930 ml skysčių. Įklotuose įdiegta speciali Odour Stop sistema, kurios pagalba neutralizuojamas specifinis nemalonus šlapimo kvapas, todėl moteris jaučiasi ypač patogiai, o papildomi apsauginiai krašteliai įklotų viduje apsaugo nuo pratekėjimo. Šie įklotai puikiai tinka esant gausioms menstruacijoms ir pogimdyviniu laikotarpiu.   

Įprasto įkloto nepakanka:

Įprasto įkloto nepakankaEsant nedideliam šlapimo ištekėjimui /nulašėjimui
Tokie veiksniai, kaip kosulys, čiaudulys,  rankų ar kojų sušalimas bei fizinis krūvis gali išprovokuoti nevalingą lašinį šlapimo ištekėjimą. Tuomet  rekomenduotini įklotai Seni Lady Micro (sugėrimas iki 60ml),  Seni Lady Mini (sugėrimas iki 190ml) аr Seni Lady Normal (sugėrimas iki 360ml). Jie puikiai sugeria šlapimą ir apsaugo nuo nemalonaus šlapimo kvapo atsiradimo, yra patogūs ir nepastebimi.

Įprasto įkloto nepakankaEsant pastoviam nevalingam šlapimo ištekėjimui
Vyresniame amžiuje arba esant urologinės sistemos ligoms gali varginti nevalingas nuolatinis šlapimo tekėjimas. Tuomet reikalingi didelio sugėrimo įklotai, kurie greitai sugertų skystį ir apsaugotų nuo nemalonaus šlapimo kvapo atsiradimo. Įklotai  Seni Lady Extra (sugėrimas iki 430ml.), Seni Lady Super (sugėrimas iki 780ml)  ir Seni Lady Plus (sugėrimas iki 930ml) greitai sugeria šlapimą, o specialios Odour Stop sistemos dėka apsaugo nuo nemalonaus šlapimo kvapo atsiradimo.

Įprasto įkloto nepakankaEsant gausioms menstruacijoms
Esant labai gausioms menstruacijoms įprasti higieniniai paketai negeba sugerti labai gausių išskyrų, įprastus paketus tenka keisti labai dažnai. Tai moteris labai vargina, jos jaučiasi nesaugiai. Tuomet patartina naudoti didelio sugėrimo Seni Lady Extra įklotus (sugėrimas iki 430ml).

Įprasto įkloto nepakankaPogimdyviniu laikotarpiu:
Itin atsakingos yra pirmosios dienos po gimdymo, kadangi moteris netenka daug kraujo, vyksta didžiuliai pakitimai gimdoje. Kraujavimo metu kraujas turi būti higieniškai sulaikomas. Todėl pirmomis dienomis po gimdymo rekomenduojama naudoti didelio sugėrimo įklotus. Šiuo laikotarpiu puikiai tinka įklotai Seni Lady Super (sugėrimas iki 780ml)  ir Seni Lady Plus (sugėrimas iki 930ml). Jie patogesni, nes yra didesni, sugeria daugiau skysčių ir išskyrų. Įklotus rekomenduotina keisti dažniau, atsižvelgiant į išskyrų gausumą (kas 3-4 val.).

Mielos moterys, jauskitės  patogiai ir saugiai visais gyvenimo tarpsniais!






Komentarai (Viso žinučių: 11)

vida
Parašė Svečias 2010-03-18 15:51:01
mano mama naudoa Seni,tai labai patenkinta
Parašė Svečias 2010-03-16 14:02:55
aha, jau dabar reikia pagalvoti, kiek pinigėlių atsidėti pensijai, nes matau kad daug ko prireiks:(
sportuokite
Parašė Svečias 2010-03-15 12:39:37
Darykite Kegelio pratimus (rasite internete), gal iseis isbristi is sitos problemos. Zmogaus organizmas yra daug daug stipresnis nei galvojame ir jei mes klausytume jo, o ne patarimu butume daug sveikesni. Kantrybes Jums ir neieskokit lengvu keliu!
Kas per nesamone....
Parašė Svečias 2010-03-14 15:32:55
Moterims, kurios negaly sulaikyti slapumo ar toriu tokiu problemu, tai tuokie iklotai turi buti nemokamai. Taip yra Skandiviyjoje ir beveik visoje Vakaru Europoje. Ten poliklinikoje medsesuo uzsako ir tos iklotus pristato i namus arba pasieme poliklinykoje. Taip sakau, nes zinau tiksliai nes mano mama tori problema su tuo ir iklotus gauna nemokamai ir zinoma gali rinkis kokiu nori ir Tena ar kitus. Nu zinoma Lietuva sugeba is to daryti pinigus apdurninant zmones su savo reklama. Brabuskit zmones, gaila man jusu del jusu tokio bukumo.
ta prasme
Parašė Svečias 2010-03-04 11:49:03
pačioj maximoj jų būna? 
Na, reiks pažiūrėt kiek kainuoja.
Parašė Svečias 2010-03-04 11:27:11
Seni Lady mama naudoja, sake patenkinta.
Parašė Svečias 2010-03-04 11:18:35
as po gimdymo naudojau, labai patiko
Komentaras
Parašė Svečias 2010-03-04 11:17:00
naudojau anksciau tena, dabar perejau ant Seni - ir pigesnes ir man labiau sie iklotai patinka....pirkti visus yra - jei ne prasykite, kad vaisitne uzsakytu
Parašė Svečias 2010-03-04 11:15:25
ne - Seni lady as pati naudoju - vaistinese beveik visose yra (Camelia neturi)...net Maximoje ju radau:-)
nėr vaistinėje
Parašė Svečias 2010-03-04 10:18:46
nežinau, trijose buvau, neturi.
o seni
Parašė Svečias 2010-03-03 09:46:17
galima tik vaistinėse įsigyti? Nes kitur už akių neužkliuvo.


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos