vaistai.lt

Dantų valymas be dantų pastos  (9507/5) 

Dantų valymas be dantų pastosSOLADEY-2 - tai visame pasaulyje vis labiau populiarėjantis Japonijoje sukurtas dantų šepetėlis, kuris valo dantis be dantų pastos. Dantų pastų sudėtyje yra abrazyvinių dalelių, kurios pažeidžia dantų emalį. Naudojant dantų pastą į mūsų organizmą patenka įvairios cheminės medžiagos, įeinančios į pastos sudėtį. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad fluoras turi šalutinį poveikį, todėl japonai, vengdami šalutinio dantų pastos poveikio ir saugodami sveikatą, išrado šį šepetėlį Tai efektyvesnis apnašų valymo būdas nei naudojant paprastą ar elektrinį šepetėlį.

Kaip veikia dantų šepetėlis SOLADEY-2
Šepetėlyje įmontuota šviesai jautri titano dioksido (TiO2) šerdis, kuri, veikiama bet kokio šviesos šaltinio (dirbtinio ar natūralaus) išskiria neigiamai pakrautus jonus, kurie per seiles (laidininką) pasiekia dantų apnašas, pritraukia teigiamus vandenilio jonus iš rūgšties, esančios dantų apnašose. Rūgštis neutralizuojama ir apnašų dalelės pradeda skaidytis.

Image

Kaip naudotis dantų šepetėliu SOLADEY-2
Titano dioksido šerdies suaktyvinimui būtinas natūralios ar dirbtinės šviesos šaltinis, todėl valykite dantis esant pakankamam apšvietimui. Kai nevalote dantų rekomenduojame laikyti šepetėlį dienos šviesoje. Sudrėkinkite šerelius ir titano dioksido šerdį vandeniu ir valykite dantis taip, kaip tai darėte paprastu šepetėliu.

Ar šerdis pakankamai pakrauta parodys valymo metu prasidedantis jonizacijos procesas, seilės jūsų burnoje taps balkšvos spalvos, truputėlį suputos. Pabandykite šiomis "pakrautomis" seilėmis praskalauti tarpus tarp dantų, kad pasišalintų apnašų dalelės, kurios jonizacijos proceso dėka atsiskyrė nuo dantų. Stenkitės kuo ilgiau neišspjauti seilių. Nevalykite dantų stipriai, užtenka švelnaus valymo.

Rekomenduojama valant praskalauti 2-4 kartus. Seilių nuryti nerekomenduojama. Teisingai naudojamo kotelio su titano dioksido šerdimi galiojimo laikas yra neribotas. Reikėtų keisti tik šepetėlio galvutes kas 3-4 mėn. arba pagal Jūsų gydytojo rekomendacijas. SOLADEY-2 gali naudotis ir suaugusieji, ir vaikai. Tinka ir plombuotiems dantims.

Dantų šepetėlio SOLADEY-2 teikiami privalumai

  • nenaudojant dantų pastos efektyviai pašalinamos apnašos ir bakterijos;
  • slopinamas dantų apnašų susidarymas;
  • stabdomas dantenų kraujavimą; vartotojų rekomendacijos rodo, kad kraujuojančios dantenos nustoja kraujuoti savaitę panaudojus SOLADEY-2;
  • pašalinamos kavos, tabako ir kitos dėmes, negadinant jūsų dantų emalio;
  • sumažinamas dantų jautrumas šalčiui ir karščiui;
  • balinami dantys;
  • SOLADEY-2 neleidžia kauptis bakterijoms, kurios skatina dantenų uždegiminius procesus (gingivitus).

Šaltinis:

http://www.soladey.lt/







Komentarai (Viso žinučių: 5)

pasiūlymas naudotojui, kuriam nepadėjo
Parašė Svečias 2011-02-07 22:25:21
Kartais reikia apsilankyti ir pas dantų higienistą :-)
naudojau
Parašė Svečias 2011-02-06 20:24:28
nieko nepadejo, dar daugiau atsirado apnasu.... sukraujavo dantenos..
naudoju
Parašė Svečias 2011-02-01 07:34:37
nerealus dalykas, super, jau pusmetį nepirkau dantų pastos, jausmas kaip po hiegienos
Parašė Svečias 2011-01-31 10:47:53
Ir aš įsigijau. Nesigailiu. Labai gerai nuvalo dantis.
išbandytas
Parašė Svečias 2011-01-28 14:31:52
Super dalykas - 100% nutirpdė aknemis problematiškoj vietoj, ko valant dantų pasta nebūdavo.


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos