vaistai.lt

Eucerin Anti - Pigment dėmių korektorius 5ml [83507]

Vietiškai naudojamas aplikatorius su tiamidoliu, kuris leidžia tiksliai pasiekti mežesnes hiperpigmentacijos paveiktas odos sritis.
 
 

Kaina apie 21.76
 
Gamintojas :  Beiersdorf
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Veido priežiūros priemonės -> Kremai
Pakuotė : 5 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

iDerma
Dermatologo konsultacija
internetu
skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

Eucerin Anti - Pigment dėmių korektorius 5ml [83507]

Informacinis lapelis
 


Eucerin® Anti-Pigment dėmių korektorius

Vietiškai naudojamas aplikatorius su tiamidoliu, kuris leidžia tiksliai pasiekti mežesnes hiperpigmentacijos paveiktas odos sritis. Tinka visų tipų odai.

Melaninas – tai natūralus odai spalvą suteikiantis pigmentas. Saulės šviesos poveikis, hormoniniai pokyčiai ir senėjimo procesai gali paskatinti melanino gamybos padidėjimą ir lemti hiperpigmentacijos (pigmentinių dėmių) atsiradimą. Hiperpigmentacija pasireiškia tamsiomis dėmėmis, taip pat dėl amžiaus atsiradusiomis pigmentinėmis dėmėmis (dar vadinamomis senatvinėmis arba saulės dėmėmis), dėl kurių odos spalva atrodo netolygi.

Eucerin® Anti-Pigment dėmių korektorius yra neriebios tekstūros gelis su vietiniam naudojimui skirtu aplikatoriumi, kuris leidžia tiksliai padengti nedideles hiperpigmentacijos paveiktas odos sritis. Jo sudėtyje yra tiamidolio - efektyvios ir patentuotos veikliosios medžiagos, kuri, sumažindama melanino gamybą, padeda sumažinti pigmentines dėmes.

Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais patvirtinta, kad naudojant tiesiai ant pigmentinių dėmių, korektorius jas sumažina ir apsaugo nuo pakartotinio atsiradimo. Pirmieji rezultatai pastebimi po dviejų savaičių, o, naudojant reguliariai, nuolat gerėja.

 

Naudojimas:

Gerai nuvalytą odą tepkite vieną kartą per dieną (ryte arba vakare). Gausiai užtepkite priemonės tiesiai ant pigmentinių dėmių. Saugokitės, kad nepatektų į akis. Po jo naudokite tinkamą drėkinamąją priemonę. Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite kartu su Eucerin® Anti-Pigment dieniniu kremu SPF 30 ir Eucerin® Anti-Pigment naktiniu kremu. Priemones, kurių sudėtyje yra tiamidolio naudokite daugiausiai keturis kartus per dieną.

 

Sudėtis:

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



priežiūros korektorius anti pigmentas beiersdorf kremai kosmetikos dėmių veido gaminiai eucerin priemonės pigment

Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos