vaistai.lt

Ministras A. Dulkys lankosi JAV (237/0) 

Ministras A. Dulkys lankosi JAVSveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys lapkričio 14-18 dienomis lankosi Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), kur susitiks su vietos pareigūnais aptarti dvišalio bendradarbiavimo galimybes įvairiose srityse.

Ministro vadovaujama delegacija susitiks su JAV Sveikatos departamento Strateginio pasirengimo ir reagavimo administracijos, JAV ligų prevencijos ir kontrolės centro administracijos, JAV valstybės departamento Globalios sveikatos ir diplomatijos biuro administracijos, JAV Gynybos departamento atstovais. 

Susitikimų metu bus paliesti tokie klausimai kaip dvišalis bendradarbiavimas, pasidalinimas patirtimi bei galimybės bendradarbiauti ekstremalių sveikatai situacijų pasirengime ir valdyme bei sveikatos priežiūros įstaigų vadyboje.

Taip pat delegacija lankysis sveikatos priežiūros įstaigose: Kaiser Permanente, Johns Hopkins, Georgetown universiteto gydymo įstaigose. Čia suplanuotas ir ministro susitikimas su buvusiu JAV prezidento vyriausiuoju medicinos patarėju Anthony Fauci.

SAM Komunikacijos skyrius

Informacija iš:

sam.lt 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos