vaistai.lt

Priežastys, kodėl apatinis trikotažas yra svarbus moterų sveikatai (416/0) 

Priežastys, kodėl apatinis trikotažas yra svarbus moterų sveikataiKiekviena iš mūsų kiekvieną dieną dėvime vieno ar kito tipo moteriškus apatinius, tačiau retai susimąstome, kokia svarbi yra liemenėlių ir kelnaičių funkcija. Taip pat dažnai pamirštame, kad apatinio trikotažo pasirinkimas yra be galo svarbus. Kodėl? Tai aprangos elementai, kuriems tenka daugiausiai kontakto su mūsų kūnu. Būtent todėl apatiniai turi būti pasirenkami ne tik dėl grožio ar patogumo, bet ir mūsų sveikatos! 

 

Kodėl apatinį trikotažą derėtų rinktis atsakingai?

Čia rasite pagrindinius atsakymus į šį klausimą, įrodančius, kad geri moteriški apatiniai yra be galo svarbūs moters gyvenimui – ne tik išvaizdai, bet ir savijautai bei sveikatai. 

 

Nugaros ir kaklo skausmo priežasčių šalinimas

Liemenėlės atlieka svarbų vaidmenį moterų gyvenime užkertant kelią nugaros ir kaklo skausmams, o tai ypač turėtų žinoti didesnę krūtinę turinčios moterys. Gerai priglundanti ir tinkamo dydžio liemenėlė tolygiai paskirsto krūtų svorį, sumažindama spaudimą stuburui ir kaklo raumenims. Prieš renkantis liemenėlę atkreipkite dėmesį ne tik į dydį, bet ir į medžiagą, kaušelių tipą, petnešėlių ilgį bei užsegimo būdą. Tai padės išvengti galimų nugaros ir kaklo skausmų.

Be viso to, tinkamai parinkta liemenėlė turi didelę įtaką jūsų kūno laikysenos gerinimui. Liemenėlė, tinkamai prilaikydama krūtinę, ypač didesnio dydžio, padeda išlaikyti tiesią figūrą ir nesikūprinti. 

 

Poveikis savijautai ir pasitikėjimui savimi

Moteriški apatiniai vaidina pagrindinį vaidmenį formuojant moterų pasitikėjimą savimi, nes tai pirmasis drabužių sluoksnis, kuris tiesiogiai liečiasi su jūsų oda ir kūnu. Dėvėdamos patogų apatinį trikotažą jūs galite jaustis laisvai, o tai nesukelia trikdžių jaustis nepatogiai. Ypač toks apatinis trikotažas kaip figūrą formuojantys apatiniai, leidžia moterims jaustis užtikrintai ir patraukliai. Jis puikiai priglunda prie kūno linijų ir formuoja gražią figūrą. 

Kokybiškų apatinių jūs nejausite – jie priglus it antra oda. Taip galima jaustis ir su Spartos DECOY kolekcija, kurioje formuojantys apatiniai sukurti apgalvotai. Moterys jų nejaučia, tačiau gali džiaugtis puikiais rezultatais po itin aptemptais drabužiais. Jų dėka kiekviena moteris gali džiaugtis savo figūra ir gėrėtis atvaizdu veidrodyje.

 

Geresnė odos būklė

Moteriški apatiniai, ypač kelnaitės, turi tiesioginės įtakos jūsų odos būklei nes nuolat liečiasi su intymiomis moters kūno vietomis. Pasirinkus apatinius iš kokybiškų medžiagų, tokių kaip medvilnė, bambukas, šilkas, mikropluoštas, jūs galite išvengti jautrių kūno vietų dirginimo, oda gali laisvai kvėpuoti. Populiariausias pasirinkimas kasdienai – tai medvilninės kelnaitės, kurių kaina palyginti maža, turint omenyje, kokį komfortą kasdien galite jas vilkint patirti.

 

Intymi higiena

Moteriškas apatinis trikotažas atlieka pagrindinį vaidmenį palaikant intymią higieną. Tinkamai parinktos kelnaitės iš natūralių medžiagų yra pirmasis ir svarbiausias ginklas kovoje su intymių vietų bakterijomis bei infekcijomis. Dėl šios priežasties labai svarbu pasirinkti apatinius iš natūralių, orui pralaidžių medžiagų, nes tai užtikrina tinkamą oro cirkuliaciją ir sumažina infekcijų riziką. 

Taip pat reikėtų nepamiršti, kad reguliarus apatinių keitimas ir tinkamas skalbimas yra labai svarbūs veiksniai, norint pašalinti bakterijas ir užtikrinti tinkamą intymią higieną. 


Image: https://unsplash.com/photos/assorted-colored-bra-panties-and-sport-bra-AdjyrNhFVPI







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos