vaistai.lt

Kokio maisto reikia katei: svarbu yra jo kokybė (655/0) 

Kokio maisto reikia katei: svarbu yra jo kokybėNorite, kad Jūsų katė arba katinas būtų sveikas? Tokiu atveju pirmiausia reikia skirti dėmesį maistui, kuris jį kasdien vartoja. Tokiu atveju galėsite būti ramesnis, kad Jūsų gyvūno sveikata bus pati geriausia, juolab, kad jis bus gražus bei žaismingas.

Šiuo metu bene daugiausia dėmesio sulaukia super premium kačių maistas, kuriame yra tik pačios geriausios kokybės ingredientai. Žinoma, jie garantuoja ir tinkamą maistinių medžiagų įsisavinimą bei vitaminus, kurie yra būtini laimingam gyvūnui.

Naminis maistas – ne galimybė

Kai kurie katėms duoda naminį maistą, kadangi tiki, kad gyvūnui geriausias pasirinkimas yra patiekalai nuo žmogaus stalo. Toks požiūris yra ne tik labai blogas, tačiau taip pat ir gali sukelti Jūsų gyvūnui virškinimo bei kitas sveikatos problemas. Siūlome apskritai neduoti jokio naminio maisto nei katėms, nei šunims. Nors gali atrodyti, kad šis malonus palepinimas neturės jokios neigiamos įtakos, tačiau, deja, dažniausiai turi ir geriausiai tai patvirtinti gali veterinarai.

Kainos ribos

Ieškodami paties geriausio maisto savo gyvūnui taip pat galite pamatyti, kad galima rasti maistelį labai skirtingomis kainomis. Tikrai brangiau kainuojantis nebūtinai yra geresnis, tad reikia kuo daugiau dėmesio skirti sudėčiai, kurie ir lemia kokybę.

Natūralu, kad dažnas neturi kompetencijos suvokti – kokia yra sudėtis. Štai todėl siūlome pasitarti su veterinarais arba dar geriau – pirkti iš patikimų prekybos vietų, kadangi tai yra garantija, kad maistas katinui bus geras.

Maistas pagal gyvūno poreikius

Galiausiai reikia nepamiršti, kad kai kurie katinai reikalauja daugiau dėmesio nei kiti. Paprasčiausiai jie gali turėti nemažai alergijų, tad tokiu atveju bus reikalingas specifinis maistas.

Lygiai taip pat kai kuriems reikalingas konkretus dėl tankaus kailio bei jo priežiūros. Taigi, atsakingai rinktis maistą įvertinus daugelį smulkmenų yra labai svarbu.

Taip, super premium kačių maistas tikrai yra geriausias pasirinkimas. tačiau taip pat ir detalesnio, kasdienai tinkamo maisto siūlome tartis su veterinarais, kurie visada nuoširdžiai atsakys į klausimus ir tuo pačiu padės pasirūpinti gyvūno sveikata.

Super premium kačių maistą rasite čia: https://vetke.lt/prekes-katems/kaciu-maistas/super-ultra-premium

 



Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos