vaistai.lt

PRP procedūra ir labiausiai paplitę mitai (3819/0) 

PRP procedūra ir labiausiai paplitę mitaiPlazmoterapija – Lietuvoje ir visame pasaulyje naudojama injekcinė procedūra, kuri pasitarnauja tiek kosmetiniais, tiek gydymo tikslais. Pošiūno klinikos specialistai atsako, ką verta žinoti apie PRP injekcijas ir paneigia labiausiai paplitusius mitus.


Kokią naudą teikia PRP plazmoliftingas? 

PRP injekcijos (angl. platelet-rich plasma) yra labai naudingos Jūsų sveikatai ir grožiui. Į odą suleidžiami ne dirbtinės kilmės užpildai, o naudingosios medžiagos, išgautos iš kraujo plazmoje esančių trombocitų. Tai komponentai, kurie naudingi mūsų odai ir plaukams: skatina odos atsinaujinimą, kolageno, elastino gamybą, hialurono rūgšties išsiskyrimą. Atliekant PRP injekcijas, oda tampa elastingesnė, sudrėkinta, sumažėja senėjimo požymiai, o plaukai tampa stipresni ir tankesni. 


Dažniausi mitai apie PRP procedūrą

1 mitas: PRP plazmoliftingas yra rizikinga procedūra

ImageŽmonės, gerai nesusipažinę su PRP terapija ir jos galimybėmis, gali baimintis dėl jos saugumo. Vis dėlto praktika rodo, kad PRP injekcijos yra išskirtinai saugios ir gali būti taikomos praktiškai kiekvienam žmogui. Jos gali būti atliekamos veido, kaklo, dekoltė zonoms, taip pat plaštakoms, rankoms, galvos odai.

To priežastis – odos jauninimui ir puoselėjimui naudojama natūrali, paties paciento kraujo plazma. Į organizmą nepatenka jokie svetimkūniai, todėl nekyla alergijos ir kitų šalutinių reakcijų, organizmas puikiai pasisavina naudingąsias medžiagas ir labai greitai atsistato. 


2 mitas: PRP injekcijos tinka tik kosmetinėms problemoms spręsti

Pacientai dažnai mano, kad PRP terapija gali būti naudojama tik grožio sumetimais: veido atjauninimui, stangrinimui ir plaukų augimo skatinimui. Vis dėlto, tai ne vienintelė PRP panaudojimo galimybė.

Plazmos injekcijos puikiai tinka skausmo malšinimui (ypač veiksmingai mažina sąnarių skausmus), taip pat gydant osteoartritą (sąnarių kremzlės dilimą), raiščių ir sausgyslių plyšimus, menisko pažeidimus, plantarinį fascitą ir daugelį kitų sutrikimų. Įrodyta, kad PRP pagerina kaulų regeneraciją ir minkštųjų audinių gijimą, padeda esant lėtai gyjančioms žaizdoms.


3 mitas: PRP plazmoliftingas yra sudėtinga, labai invazyvi procedūra

ImageKitaip nei daugelis chirurginių estetinių ar gydomųjų procedūrų, PRP terapija yra gana nesudėtingas, minimaliai invazyvus metodas, po kurios galima nedelsiant grįžti į įprastą gyvenimą. Dėl savo veiksmingumo ir išliekančių rezultatų PRP injekcijos gali būti puikia alternatyva norint išvengti tam tikrų chirurginių operacijų.

Dar vienas privalumas – atlikus injekcijas, po procedūros nereikia laikytis jokių sudėtingų reikalavimų ir galima džiaugtis puikia savijauta (tiesa, kelias dienas reikėtų nevartoti alkoholio, vengti staigių temperatūros pokyčių, UV spindulių, nesilankyti pirtyse ar saunose).

 

PRP plazmoliftingas suteikia gerų rezultatų tik tada, kai šią paslaugą atlieka profesionalai. Patikimą, aukšto lygio PRP procedūrą galite atlikti Pošiūno klinikoje, estetinės dermatologijos kabinete. Jūsų laukia draugiški, kompetentingi specialistai, kurie atsakys į visus kylančius klausimus ir parinks Jums tinkamiausią estetikos ir gydymo metodą.

Pošiūno klinika – Jūsų sveikatos ir grožio namai.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos