vaistai.lt

[Žinios trumpai] Rusijos gynybos ministerija: Ukraina su JAV sukūrė tokį biologinį ginklą, kuris jau puola Rusiją (869/0) 

[Žinios trumpai] Rusijos gynybos ministerija: Ukraina su JAV sukūrė tokį biologinį ginklą, kuris jau puola RusijąRusija vėl prisiminė „biologinę grėsmę“. Šį kartą Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad JAV Ukrainoje atliko eksperimentus su iksodidinėmis erkėmis, kurios yra pavojingų infekcijų plitimo šaltinis.

Informacija apie tai aktyviai platinama Rusijos žiniasklaidoje ir visuomenėje, įskaitant propagandinį kanalą „RIA Novosti“.

Kaip matyti iš pranešimo, erkių rinkimas eksperimentams vykdomas Ukrainos pietuose ir rytuose. Įrodymas, kad eksperimentai buvo atlikti su vabzdžiais, yra faktas, kad regione kilo boreliozės protrūkis. Be to, Rusijos valdžia užfiksavo didelį erkių skaičiaus padidėjimą pasienio regionuose.

Informacija apie užsikrėtusias erkes buvo kaltinimų tęsinys, kuriuos Rusijos propaganda išsakė pačioje karo pradžioje. Tada Ukraina buvo apkaltinta pavojingais biologiniais eksperimentais su paukščiais ir šikšnosparniais, kurie vėliau buvo išsiųsti į Rusiją užkrėsti Rusijos Federacijos gyventojus.

Parengta pagal:
dialog.ua

Informacija iš:

technologijos.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos