vaistai.lt

Holistinis maistas: sveika ne tik žmogui, bet ir augintiniui? (496/0) 

Holistinis maistas: sveika ne tik žmogui, bet ir augintiniui?Šiandien apie holistinę mitybą kalbama vis dažniau, tad nieko keisto, kad gyvūnų augintojai pasvarsto apie galimybę rinktis būtent tokį pašaro tipą. Naudinga žinoti, kad holistinis šunų maistas gali padėti išspręsti įvairias sveikatos problemas ir pagerinti augintinio bendrą savijautą. Priežasčių, kodėl verta rinktis holistinį pašarą, yra tikrai nemažai: netrukus aptarsime svarbiausias tokio maisto savybes.


Svarbiausi holistinio maisto privalumai

  • Aukščiausios kokybės ingredientai: šerdami šunį tokiu maistu galite būti užtikrinti, kad pašaras yra pagamintas iš aukščiausios kokybės produktų:
  • Jokių menkaverčių sudedamųjų dalių: tokiame maiste nėra jokių ingredientų, kurie yra skirti tiesiog „užpildyti pašaro masę“;
  • Geresnė kailio būklė: holistiniame pašare esantys aliejai rūpinasi jūsų augintinio kailio būkle;
  • Akių sveikatos palaikymas: holistiniame pašare esantys antioksidantai padeda išlaikyti sveikas akis ir aštrią regą;
  • Širdies sveikata: pašare esantys kokybiški baltymai palaiko puikią medžiagų apykaitą ir padeda išvengti antsvorio atsiradimo. Niekam ne paslaptis, kad būtent antsvoris yra vienas didžiausių sveikos širdies priešų;
  • Geresnis virškinimas: maiste esantys probiotikai padeda palaikyti normalią virškinamojo trakto veiklą;
  • Mažesnis išmatų kiekis: holistiniame pašare nėra nenaudingų „užpildų“, kurie lemia gausesnes išmatas;
  • Energijos palaikymas: holistinį pašarą ėdantys šunys yra žvalūs ir energingi;
  • Alergijų gydymas: pašare esančios sudedamosios dalys padeda gydyti maistines alergijas, todėl galima išvengti kailio slinkimo ar kitų alergijos sukeliamų simptomų.

Taigi, priežasčių, kodėl verta rinktis holistinį pašarą, tikrai nestinga. Tegus maistas tampa vaistu, bet ne atvirkščiai!

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos