vaistai.lt

Dėmesio! Socialiniuose tinkluose siūloma įsigyti galimai falsifikuoto vaistinio preparato „Pantogar“ (663/0) 

Dėmesio! Socialiniuose tinkluose siūloma įsigyti galimai falsifikuoto vaistinio preparato „Pantogar“Tarnyba iš Vokietijos kompetentingosios institucijos gavo pranešimą, kuriame pateikta kompanijos Merz Pharmaceuticals GmbH informacija apie galimai falsifikuotą vaistinį preparatą Pantogar (Thiamine Mononitrate 48,6 mg, Calcium D-Pantothenate 55 mg, Yeast (S. Cerevisiae) 100mg , L-Cysteine 20 mg, Keratin 20 mg, p-aminobenzoic acid 20 mg) N90 kietosios kapsulės. 

Pranešime nurodoma, kad Lietuvoje ir Ukrainoje socialiniuose tinkluose, kitaip tariant, nelegalioje platinimo grandinėje, yra siūloma įsigyti šį preparatą. Preparato gamintoju ir registruotoju nurodoma Egipte esanti įmonė Marcyrl Pharmaceuticals Industries, serijos numeris – 2221404. Originalus preparatas Egipte registruotas kaip maisto papildas, Lietuvoje – kaip vaistas (Lietuvoje preparato Pantogar registruotojas yra Merz Pharmaceuticals GmbH, Vokietija). 

Gamintojas patvirtino, kad tokios serijos negamino. Lietuvos Respublikos vaistinių preparatų registre Egipto gamintojo ir registruotojo preparatas nėra registruotas.  

Būkite budrūs, nepirkite nežinia ko ir nerizikuokite savo sveikata!

Dėmesio! Socialiniuose tinkluose siūloma įsigyti galimai falsifikuoto vaistinio preparato „Pantogar“

Informacija iš:

Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos