vaistai.lt

Laukiama aplinkos oro tyrimų rezultatų dėl įvykio gamybinėje teritorijoje Kaune (113/0) 

Laukiama aplinkos oro tyrimų rezultatų dėl įvykio gamybinėje teritorijoje Kaune2023 m. gegužės 22 d. telefonu gautas pranešimas iš Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD), kad gamybinių įmonių teritorijoje (buvusi AB „Vilko“ teritorija), esančioje Raudondvario pl. 101, Kaunas,  nuotekų šulinyje yra cheminių medžiagų tarša, buvo jaučiamas aštrus kvapas. PAGD evakavo įmonių darbuotojus.

Atvykus Kauno aplinkos apsaugos departamento specialistams nustatyta, kad dviejuose nuotekų šuliniuose yra tarša, paimti nuotekų mėginiai bei aplinkos oro mėginiai, vyksta tyrimas. Aiškinamasi, kas yra taršos šaltinis. Įmonių teritorija uždaryta, saugoma policijos pareigūnų.

NVSC specialistai gyventojams pataria, kol nėra gauti ir paskelbti atliekamų tyrimų rezultatai, nebūti teritorijos prieigose.

Informacija iš:

Image Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos