vaistai.lt

Kvepalai vyrams TOP 10 (1871/0) 

Kvepalai vyrams TOP 10Mes norėjome padėti jums išsirinkti geriausiai jums tinkantį kvapą, todėl sudarėme vyriškų kvepalų top 10. Čia susijungia rafinuotumas, seksualumas bei amžina elegancija. Nuo lengvų jaunatviškų iki stiprių ir ilgai paliekančių įspūdį kvapų, kiekvienas atrinktas aromatas yra savitas atradimas. Taigi, daugiau neatideliodami ir pradėkime.

 

10. Viktor & Rolf Spicebomb Infrared - Šventinė ugnis buteliuke

Nors ir dešimtas sąraše, šiam kvapui tikrai netrūksta intensyvumo. Spicebomb Infrared iš Viktor & Rolf yra karštesnis negu deginanti sauna. Šie kvepalai vyrams įsidega su raudonuoju habanero čili pipiru, raudonaisiais vaisiais, rožiniuoju pipiru ir safranu. Jo pagrindinė nata turi daug cinamono bei raudonojo pipiro. Šis kvapas pagardintas šilto tabako bei benzojinės dervos pagrindu. Idealus pasirinkimas rudeniui ar žiemos šventėms, Spicebomb Infrared perteikia jaunatviškumą su neatsispiriamu seksualumu.

 

9. Escentric Molecules Molecule 01 - Kedro aura

Devintoje vietoje, Escentric Molecules Molecule 01 kvepalai vyrams pakeri savo ypatinga sudėtimi, kurią sudaro molekulė Iso E Super. Pagrindinė šių kvepalų vyrams nata yra hiper-modernus kedras, jis sukuria sunkiai nusakomą aurą aplink dėvintįjį. Pasižymi nepastovumu, jis staiga dingsta ir vėl pasirodo, šis nepastovumas sukuria labai įdomią medžio muskuso potyrį, kuris tinka bet kokiam metų laikui.

 

8. Dior, Sauvage Elixir - Vidurnakčio magijai

Aštuntoje vietoje, Sauvage Elixir iš Dior, kuris yra vienas iš populiariausių kvapų nuo pat išleidimo. Ši koncentruota originalaus Sauvage DNA kvepalai vyrams gali pasigirti gaivumu, įtraukiančiais prieskoniais, ryškiais medžio, Prancūzijos levandų bei seksualia saldymedžio nata. Savo šiltumo bei aštrumo duetu šis kvapas absoliutus lyderis išsilaikymo, sklidimo, siloso.

 

7. Tom Ford Tobacco Vanille - Aristokrato kvapas

Septintą vietą užima, Tom Ford Tabacco Vanille ilgai išliekantys vyriški kvepalai, kuris iš naujo atranda klasikinį tabako kvapą kartu su kremine tonka pupele, vanile, kakava, džiovintų vaisių ponatėm ir saldžia medžio sula. Primenantis Anglijos džentelmenų klubą, šie vyriški kvepalai buvo išleisti 2007 ir vis dar palieka išliekantį įspūdį. Sodrus ir tekstūruotas, šis trijų dimensijų kvapas yra tobulas rudens ir žiemos sezonams.

 

6. Tom Ford, Oud Wood - Rūkstanti Elegancija

Jau šeštoje vietoje, Tom Ford Oud Wood kvepalai vyrams mus žavi agarmedžiu, kuris sukuria brandų ir rafinuotą kvapą. Vienas populiariausių Tom Ford kvapų, Oud Woods maišo retą bei dūminį agarmedį su santalu, raudonmedžiu, gintaru ir rytietiškais prieskoniais. Tamsus, atsiduodantis medžiu ir neįpareigojančiai seksualus, Oud Wood yra būtinas vyriškas kvapas bet kurio profesionalo ir save gerbiančio vyro kolekcijoje.

 

5. Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - Koncentruota elegancija ir rafinuotumas

Penktą vietą mūsų vyriškų kvepalai top 10 sąraše užima Acqua Di Gio Profumo, kuris žavi savo rafinuotu kvapu gimusiu iš vulkaninio akmens ir vandenyno gelmių. Gaivioji bergamotė ir jūriniai akcentai kartu su įspūdingais smilkalais sukuria intensyvią kvapinę istoriją. Idealus pavasariui ir vasarai Profumo per daug nenutolsta nuo originalaus Acqua Di gio DNA kvepalai vyrams.

 

4. Yves Saint Laurent, Y Le Parfum - Intensyvus aromatas stipriai personai

Ketvirtas sąraše Y Le Parfum tai žymiai intensyvesnė YSL originalių vyriškų kvepalų versija. Aštrus ir aromatiškas derinys prasideda šviesiomis obuolio, aldehido, greipfruto bei pelargonijų natomis. Švaraus ir malonaus aromato pagrindinis tonas pereina į rafinuotą tonka pupelės, kedro, pačiulių, olibano pagrindą, todėl šie vyriški kvepalai yra tobuli vakariniams susitikimams ir progoms.

 

3. Dior Sauvage Eau de Parfum - Vidurnakčio malonumai

Trečioji vietai ir mūsų sąrašo bronza - Sauvage Eau de Parfum iš Dior kvepalai vyrams. Šie vyriški kvepalai pakeri savo kombinacija, kuri įkvėpta paslaptingojo vidurnakčio dykumoje. Gaivus ir aštrus kvapas, kuriame žaidžia Kalabrijos bergamotė, Sičuan pipiras ir ambroksanas, sukuria kvapą, kuris pažadina laukinius instinktus. Stebinančiai ilgai ir švariai išliekantis Sauvage Eau de Parfum yra universalus pasirinkimas bet kuriai progai.

 

2. Blu Atlas Atlantis - Balio nuotykis buteliuke

Vienas geriausių kvapų mūsų nuomone - Blu Atlas Atlantis kvepalai vyrams perkels jus į kvapų kelionę įkvėptą Bali džiunglių. Pradinės natos - bergamotė, citrina ir juodieji serbentai. Po kiek laiko šis kvapas atskleidžia levandos, šalavijo, abrikosų ir persikų natas. Vyriškas orris, ąžuolo samanų, žibuoklių bei muskuso pagrindas ir ambreto sėkla sukuria sudėtingą ir kompleksišką kvapą, tobulą vyrui, ieškančiam griežto bet švaraus individualaus kvapo.

 

1. Armaf Club de Nuit Intense Man - Komplimentų magnetas

Mūsų kvepalų vyrams sąraše pirma vieta vainikuojame provokuojantį Armaf Club de Nuit Intense Man vyriški kvepalai top 10. Medžio aromatų bei aštrumo šedevras. Kvapas prasideda nuo citrusinių natų, obuolio ir juodųjų serbentų, pereina į gėlių pagrindą, kurį sudaro rožės bei jazminai su dūmytos odos niuansais. Club de Nuit Intense Man kvepalai vyrams yra tikras atradimas bet kuriam vyrui ieškančiam ilgai išliekančio kvapo, kuris tikrai atkreips kitų dėmesį.

Šiuos bei daugybę kitų kvapų galite rasti makeup.lt parduotuvėje, kur už tikrai patrauklią kainą galėsite įsigyti sau naują kvapą.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos