vaistai.lt

Suomijoje pristatyta Lietuvos patirtis valdant psichosocialinę riziką darbe (701/0) 

Suomijoje pristatyta Lietuvos patirtis valdant psichosocialinę riziką darbeKovo 20–21 d. Helsinkyje (Suomija) įvyko Šiaurės matmens partnerystės Darbo saugos ir profesinės sveikatos ekspertų darbo grupės (NDPHS OSH EG) 21-asis susitikimas. Susitikime dalyvavo šios darbo grupės pagrindinė Lietuvos atstovė, Higienos instituto Profesinės sveikatos centro Profesinės sveikatos inovacijų skyriaus vyriausioji specialistė Lolita Pilipavičienė.

Renginio metu L. Pilipavičienė skaitė pranešimą „Psichosocialinės rizikos valdymas Lietuvoje: teisinis reglamentavimas ir praktika“ ir atsakė į dalyvių klausimus. Suomijos atstovai supažindino su savo šalies valstybinėmis programomis, veiklomis ir vykdomais projektais profesinės sveikatos gerinimo srityje. Kitų susitikime dalyvavusių šalių atstovai pristatė pagrindines su profesinė sveikata susijusias veiklas jų šalyse. Taip pat pristatytos Šiaurės šalių vykdomo mažos apimties projekto „Mental Health Matters“ veiklos ir aptartos tolesnių bendrų veiklų galimybės.

Informacija iš:

Higienos instituto Sveikatos stiprinimo centras 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos