vaistai.lt

Uždrausta realizuoti nesaugias šaldytas krevetes (962/0) 

Uždrausta realizuoti nesaugias šaldytas krevetesValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad uždrausta realizuoti virtas, šaldytas baltakojes blyškiąsias krevetes be kiautų „Sunrise“ (pakuotėse po 300 g, pagaminimo data 04-11-2014, tinka vartoti iki 03-11-2016). Krevetes iš Kinijos importavo ,,SIA Salas zivis“ (Lidonų g. 6C, Ryga, Latvija).

Į Lietuvą šiuos produktus (iš viso 1 656 kg) įvežė įmonės „Salas zivis“ filialas (Liepsnos g. 4, Vilnius). Lietuvos rinkoje krevetės buvo išplatintos UAB ,,Maxima LT“ ir UAB ,,Rivona“ prekybos tinklų parduotuvėse.
 
Uždrausta realizuoti nesaugias šaldytas krevetesTyrimas pradėtas gavus vartotojo skundą. Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriams paėmus mėginius ištirti laboratorijoje, buvo juntamas gedimo kvapas.
 
Vartotojai, įsigiję minėtų šaldytų krevečių „Sunrise“, gali jas grąžinti prekybininkams ir atgauti sumokėtus pinigus.
 
Informaciją apie šį atvejį Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba perdavė Europos Komisijai Skubiųjų pranešimų apie nesaugų maistą ir pašarus sistema RASFF.

 

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos