vaistai.lt

5 minučių intensyvi treniruotė padės suformuoti tobulą užpakaliuką (video) (1099/0) 

5 minučių intensyvi treniruotė padės suformuoti tobulą užpakaliukąVasara! Metas, kai moterys skuba demonstruoti savo figūros iškilumų. Tačiau ne visos esame patenkintos tuo, ką davė gamta, ypač, jeigu sporto salė ta vieta, nuo kurios kūnas pagaugais eina. Vienos neturi laiko, kitos motyvacijos sportui, trečios jaučiasi laimingos taip, kaip atrodo.

Tačiau niekada neprošal pajudėti. Įrodyta, kad pradžia – pati sunkiausia, o vėliau kūnas prašyte prašosi judėjimo, aktyvaus laisvalaikio ir treniruočių.

Šiandien jūsų dėmesiui 5 minučių treniruotė, skirta apatinei kūno daliai, kuri privers kaip reikiant paprakaituoti. Ją galite kartoti ne vieną kartą, kad pasiektumėte geresnių rezultatų.

Treneris Brettas Hoebelis sako, kad trumpos, tačiau aukšto intensyvumo treniruotės gali būti itin efektyvios. Jo knygoje The 20-Minute Body pasakojama apie tai, kad net 20 minučių gali pakeisti gyvenimo būdą, sveikatą ir fizinę formą.

Išbandykite!

Treniruotės video

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos