vaistai.lt

Sveikos mitybos rekomendacijos  (5217/1) 

Sveikos mitybos rekomendacijosSveikatos mokymo ir ligų prevencijos centras kartu su Vilniaus universiteto Medicinos fakultetu bei Kauno medicinos universitetu parengė „Sveikos mitybos rekomendacijas“.  Metodinės rekomendacijos daugiau skiriamos sveikatos priežiūros ir slaugos specialistams, visuomenės sveikatos ir medicinos studijų programos studentams ir gydytojams rezidentams, ugdymo įstaigų specialistams, nors su jomis susipažinti būtų naudinga ir plačiąjai visuomenei.

Sveikos mitybos rekomendacijos

Metodines rekomendacijas parengė Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro Mitybos ir fizinio aktyvumo skyriaus vedėja dr. Roma Bartkevičiūtė, centro direktoriaus pavaduotojas Albertas Barzda, Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto prof., dr. Rimantas Stukas, prof. dr. Algis Abaravičius, Kauno medicinos universiteto prof., dr. Janina Petkevičienė, prof., dr. Jūratė Klumbienė. Recenzavo VU MF Visuomenės sveikatos instituto doc. dr. Genė Šurkienė.   

„Sveikatos mitybos rekomendacijose“ aprašoma 14 pagrindinių sveikos mitybos taisyklių. Labai svarbu, kad būtų laikomasi ne vienos ar kelių taisyklių, bet būtų atsižvelgiama į jas visas. Patariame perskaityti kiekvienos taisyklės paaiškinimą, norint geriau suprasti, kodėl būtina jų visų laikytis.

Rekomendacijas galite atsisiųsti: http://www.trakuvspc.lt/index.php?id=98

http://www.smlpc.lt/







Komentarai (Viso žinučių: 1)

Svečias
Parašė Svečias 2010-11-06 11:29:00
Laukiu rekomendacijų


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos