vaistai.lt

ULAC pasirašė bendradarbiavimo memorandumą su Kinijos ligų prevencijos centru (787/0) 

ULAC pasirašė bendradarbiavimo memorandumą su Kinijos ligų prevencijos centruUžkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai bendradarbiaus su Kinijos ligų kontrolės ir prevencijos centro specialistais. Atinkamas bendradarbiavimo memorandumas buvo pasirašytas Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro direktoriui prof. Sauliui Čaplinskui dalyvaujant Kinijos ir Vidurio bei Rytų Europos šalių sveikatos apsaugos ministrams ir šalių atstovams skirtame susitikime.

„Užkrečiamosios ligos šiuolaikiniame pasaulyje tampa vis aktualesnės. Su Kinijos ligų kontrolės ir prevencijos centru keisimės naujausia informacija užkrečiamųjų ligų srityje, mokysimės naujų visuomenės sveikatos technologijų, aktyviau bendradarbiausime itin pavojingų užkrečiamųjų ligų prevencijos ir kitomis temomis", - apie galimas bendradarbiavimo sritis kalbėjo prof. dr. Saulius Čaplinskas.

Informacija iš:

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos