|
Anaftin burnos skalavimo skystis 120ml |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
„Anaftin“® burnos skalavimo skystis padeda kontroliuoti mažų burnos pakenkimų sukeliamą skausmą, pavyzdžiui, atsirandantį išsivysčius aftiniam stomatitui, aftinėms opoms, taip pat mažiems ortodontinių plokštelių ir netinkamai pritaikytų protezų sukeltiems pakenkimams. Skystis taip pat tinka išplitusių aftinių opų atvejais.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Anaftin burnos skalavimo skystis 120ml |
Informacinis lapelis |
Anaftin burnos skalavimo skystis 120ml
Sudėtis Sudėtyje yra: vandens, polivinilo pirolidono (PVP), maltodekstrino, propeno glikolio, tikrojo alavijo (Aloe barbadensis), hidroksietilceliuliozės, kalio sorbato, natrio benzoato, PEG-40 hidrinto ricinos aliejaus, dinatrio EDTA, benzalkonio chlorido, natrio hialuronato, kvapiųjų medžiagų, natrio sacharino, dikalio glicirizato.
Prekės aprašymas „Anaftin“® burnos skalavimo skystis padeda kontroliuoti mažų burnos pakenkimų sukeliamą skausmą, pavyzdžiui, atsirandantį išsivysčius aftiniam stomatitui, aftinėms opoms, taip pat mažiems ortodontinių plokštelių ir netinkamai pritaikytų protezų sukeltiems pakenkimams. Skystis taip pat tinka išplitusių aftinių opų atvejais. Pripildykite pakuotėje esantį matavimo indą iki 10 ml tūrio žymos. Skalaukite burną mažiausiai 1 minutę, tada skystį išspjaukite. Vartokite 3-4 kartus per dieną arba tiek, kiek reikia. Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, išskalavę mažiausiai 1 valandą nevalgykite ir negerkite. Netyčia nurijus jokių papildomų priemonių nereikia.
Laikymo sąlygos pagalbos. Nevartokite, jei baigėsi galiojimo laikas arba jei buteliukas yra pažeistas ar nesandarus. Laikykite vaikams nepastebimoje ir nepasiekiamoje vietoje. Laikykite kambario temperatūroje, atokiau nuo tiesioginių šilumosšaltinių. Neužšaldykite.
Berlin-Chemie AG (Menarini Group), Glienicker Weg 125, 12489 Berlin, Vokietija Gamintojas „Sinclair Pharma Srl“, Viale Restelli 5, 20124 Milanas, Italija |
|