vaistai.lt

Eucerin UreaRepair Plus pėdų putos su 10% šlapalo ypač sausoms ir įtrūkusioms pėdoms 150ml [89799]

Intensyviai drėkina sustorėjusią pėdų odą, ją atgaivina, palaiko regeneraciją.
 
 

Kaina apie 15.51
 
Gamintojas :  Beiersdorf
Grupė :   Kosmetikos gaminiai -> Kojų priežiūros priemonės -> Pėdų priežiūros priemonės
Pakuotė : 150 ml

Pastebėjote klaidą ar turite pasiūlymą? Rašykite. Komentaras    

skirtukas
Kraunama e-parduotuvių informacija...
×

Eucerin UreaRepair Plus pėdų putos su 10% šlapalo ypač sausoms ir įtrūkusioms pėdoms 150ml [89799]

Informacinis lapelis
 


Eucerin UreaRepair pėdų putos su 10% šlapalo, 150 ml

Klinikiniais tyrimais išbandytos itin lengvos tekstūros pėdų putos, kurių sudėtyje yra 10 % šlapalo, intensyviai drėkina sustorėjusią pėdų odą, ją atgaivina, palaiko regeneraciją. Pėdų putos labai greitai įsigeria, nepalieka riebumo ir lipnumo pojūčių.

Pėdų oda yra storesnė ir kietesnė nei kitų kūno vietų, kad atlaikytų joms tenkantį didelį krūvį. Dėl netinkamos avalynės, spaudimo ar trinties pėdų, ir ypač kulnų oda, gali tapti šiurkšti, išsausėti.

Eucerin UreaRepair PLUS pėdų putos su 10% šlapalo intensyviai drėkina šiurkščią ir sausą pėdų odą, ją nuramina. Putų sudėtyje esantis galingas veikliųjų medžiagų derinys efektyviai puoselėja sausą odą.  Šlapalas laikomas auksiniu standartu sausos odos priežiūrai. Tokios veikliosios medžiagos, kaip natūralūs drėkinamieji faktoriai, suteikia odai daugiau drėgmės, o keramidai stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo. Jie veikia kartu su dekspantenoliu ir dekandioliu – dviem veikliosiomis medžiagomis, kurios dėl savo gebėjimo greitai regeneruoti odą ir mažinti grybelines infekcijas sukeliančių mikroorganizmų kiekį yra labai svarbios pėdų priežiūros priemonių sudėtyje. Įrodyta, kad šios pėdų putos didina jautrių pėdų atsparumą grybeliui.

Klinikiniais ir dermatologiniais tyrimais įrodyta, kad ši formulė intensyviai ir ilgai drėkina odą, sumažina sausumą ir šiurkštumą iki 48 valandų. Be to, putos pasižymi maloniu kvapu, unikaliai sukurtu sausai odai. Nedirgina odos.

Pėdų putos puikiai tinka senstančiai, sausai odai bei sergant tokiomis odos ligomis kaip kserozė, psoriazė, o ypač diabetas.

Naudojimas:

Prieš naudojimą gerai suplakite. Laikykite vertikalioje padėtyje ir įpurkškite nedidelį kiekį putų į delną. Tepkite pėdas taip dažnai, kaip reikia. Saugokitės, kad nepatektų į akis.

 

Sudėtis:

Aqua, Urea, Glycerin, Decyl Oleate, Isobutane, Panthenol, Alcohol Denat, Stearyl Alcohol, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Propane, Ceramide NP, Ethylhexyl Cocoate, Glycine, Butane, Arginine HCL, Sodium PCA, Decylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Methyl Benzoate, Citric Acid, Carnitine, Sodium Chloride, Cholesterol, Alanine, Lactic Acid, Pantolactone, Tocopherol, Parfum

Dėl vaistų vartojimo ir galimo šalutinio poveikio būtina pasitarti su gydytoju ar vaistininku.


 



pėdų kojų urearepair kosmetikos šlapalo pėdoms putos beiersdorf sausoms eucerin plus priežiūros ypač įtrūkusioms gaminiai priemonės

Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos