|
Darm Active su aktyviomis bakterijomis Dr. Wolz milteliai 400gMaisto papildas |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Pieno rūgšties bakterijų ir skaidulinių medžiagų produktas žarnynui
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Darm Active su aktyviomis bakterijomis Dr. Wolz milteliai 400g |
|||||||||||||||||||||
Informacinis lapelis | |||||||||||||||||||||
Darm activ Dr. Wolz milteliai Maisto papildas Grynasis kiekis 400 g
Pieno rūgšties bakterijų ir skaidulinių medžiagų produktas žarnynui*
* Cikorijų inulinas padeda palaikyti normalią žarnyno veiklą, nes tuštinamasi dažniau. Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant 12 g cikorijų inulino.
Darm activ Dr. Wolz – tai tirpus, nebrinkstantis skaidulinių medžiagų maisto papildas su 4 pieno rūgšties bakterijų rūšimis (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus casei).
Sudedamosios dalys: inulinas iš cikorijos (Chicorium intybum) 80%, laktuliozė (sudėtyje yra laktozės) 20%, gyvosios pieno rūgšties bakterijos (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus casei) 0,1%.
Sudėtyje nėra: glitimo, želatinos, dažiklių ir konservantų.
Vartojimas Darm activ Dr. Wolz galima įmaišyti į šaltus gėrimus (pvz. stiklinę negazuoto šalto vandens) arba į minkštą, nekarštą maistą. Darm activ Dr. Wolz vartojimą reikėtų didinti palaipsniui. Pradėkite nuo vieno matavimo šaukštelio (≈ 7 g) ir individualiai didinkite dienos kiekį, pvz. kiekvieną savaitę pridėdami po papildomą šaukštelį.
Laikymas Laikyti 4–20 °C temperatūroje sausoje vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Įspėjimai Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Atidarius pakuotę, pakuotės turinį būtina sunaudoti per 3 mėnesius. Nevartoti pasibaigus ant pakuotės nurodytam tinkamumo vartoti laikui.
Partija: žr. ant dangtelio. Geriausias iki (pabaigos): žr. ant dangtelio. Maisto papildo registracijos numeris Valstybinės veterinarijos ir maisto tarnybos Notifikuotų maisto papildų sąraše - MP- 256/19.
|
|