|
Probiocolon svorio kontrolei Dr. Wolz milteliai 315gMaisto papildas |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pieno rūgščių bakterijos, skaidulinės medžiagos, gliukomananas, kalcis, cholinas ir vitaminas B6
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Probiocolon svorio kontrolei Dr. Wolz milteliai 315g |
|||||||||||||||||||||||||||
Informacinis lapelis | |||||||||||||||||||||||||||
Probiocolon Dr. Wolz milteliai Maisto papildas Pieno rūgščių bakterijos, skaidulinės medžiagos, gliukomananas, kalcis, cholinas ir vitaminas B6
Probiocolon Dr. Wolz sudedamosios dalys: tirpios skaidulinės medžiagos 91%: (akacijų sakai (Gummi arabicum) 52%, inulinas (oligofruktozė) 23%, gliukomananas iš leopardinių amorfofalų (Amorphophallus konjac) šaknų 14%); kalcio laktatas 4,6%, cholino tartratas 3,6%, pieno rūgšties bakterijos Bifidobacterium longum 1,0%, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas).
* - Referencinė maistinė vertė procentais Be laktozės, želatinos ir dažiklių.
Probiocolon Dr. Wolz vartojimas Tris kartus per dieną 30 min. prieš valgį 7 g (vienas matavimo šaukštelis) miltelių sumaišykite vienoje stiklinėje vandens (200 ml). Teigiamas poveikis pasireiškia suvartojant prieš valgį per parą 3 g gliukomanano trimis porcijomis po 1 g, kartu išgeriant 1–2 stiklines vandens, jei laikomasi sumažintos energinės vertės dietos. Perspėjimas žmonėms, kurie patiria rijimo sunkumų - gerti daug vandens (jei geriama nepakankamai skysčių), kad medžiaga tikrai pasiektų skrandį. Negali būti viršyta nurodyta rekomenduojama paros dozė. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Probiocolon Dr. Wolz laikymas Laikyti 4–25 °C temperatūroje. Po atidarymo suvartoti kaip galima greičiau. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Ant pakuotės nurodytam tinkamumo vartoti laikui pasibaigus maisto papildo vartoti negalima.
Grynasis kiekis: 315 g
Partija: žr. ant dangtelio Geriausias iki ... : žr. dangtelio
|
|