|
Dinadax Sapiens kramtomos lazdelės N50Maisto papildas |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Kolos skonio kramtomos lazdelės su saldikliu ir cukrais
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
Kraunama e-parduotuvių informacija... |
Dinadax Sapiens kramtomos lazdelės N50 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Informacinis lapelis | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dinadax Sapiens N50 Maisto papildas. Kolos skonio kramtomos lazdelės su saldikliu ir cukrais.
Maisto papildas su cholino bitartratu, Omega 3, linolo ir oleino rūgštimis, vitaminais (B1, B3, B6, B12, B5, C), folio rūgštimi, biotinu ir cinku.
SUDEDAMOSIOS DALYS: cukrus, fruktozės sirupas, kvietiniai miltai, kviečių krakmolas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, želatina, vanduo, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, dekstrozė, cholino bitartratas, linų aliejus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga natrio citratai, emulsiklis riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, kvapiosios medžiagos, kalcio L-askorbatas (vit. C), dažiklis paprastoji karamelė, cianokobalaminas (vit. B12), cinko sulfatas, saldiklis manitolis, nikotinamidas (vit. B3), kalcio D-pantotenatas (vit. B5), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, piridoksino hidrochloridas (vit. B6), tiamino hidrochloridas (vit. B1), D-alfa-tokoferilacetatas (vit. E), stingdiklis kalio chloridas, pteroilmonoglutamo rūgštis (folio rūgštis), D-biotinas.
VARTOJIMAS: po 1-ą lazdelę per dieną.
*RMV- referencinė maistinė vertė. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. ENERGINĖ VERTĖ: 100 g – 1737 kJ / 411 kcal, vienoje lazdelėje – 382 kJ / 90 kcal.
MAISTINĖS MEDŽIAGOS: 100 g: riebalai – 8,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 7,2 g, angliavandeniai – 80,8 g, iš kurių cukrų – 72 g, baltymai – 3,5 g, druska – 300 mg. Vienoje lazdelėje: riebalai – 1,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,6 g, angliavandeniai – 17,8 g, iš kurių cukrų – 15,8 g, baltymai – 0,8 g, druska – 66 mg.
Grynasis kiekis: 1100 g (22g x N50). |
|