vaistai.lt

Pakartotinai patikrinta įmonė, prekiavusi galimai nesaugiais maisto papildais (5003/6) 

hydroxycutValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) gavo informaciją, kad JAV maisto ir vaistų administracija uždraudė prekiauti rinkoje maisto papildais „Hydroxycut“. Šie papildai uždrausti, gavus pranešimų, kad ilgalaikis jų vartojimas gali būti siejamas su rimta žala žmogaus kepenims. JAV maisto ir vaistų administracija pradėjo išsamius tyrimus, siekiant išaiškinti, kuri tų produktų medžiaga kenkia kepenims.

Atšauktieji „Hydroxycut“ maisto papildai buvo siūlomi sporto klubų lankytojams kaip padedantys mesti svorį, deginti riebalus, skatinti energiją, papildyti mitybą ir pan.

VMVT inspektoriai skubiai patikrino papildais „Hydroxycut“ Lietuvoje prekiaujančią įmonę – UAB „RP reklama“ (Savanorių pr. 271, Kaunas). Maisto papildus įmonė gauna iš Belgijos ir Jungtinės Karalystės.

Tikrinimo metu nustatyta, kad UAB „RP reklama“ nevykdė ankstesnių Kauno miesto VMVT reikalavimų. Po 2009-01-07 vykusio patikrinimo buvo sustabdyta prekyba nenotifikuotais ir valstybine kalba nepaženklintais 13 pavadinimų maisto papildais. Dalį sustabdytų produktų įmonė realizavo, tačiau papildų „Hydroxycut 24“ pakuotės nebuvo realizuotos.

Dėl pakartotino tikrinimo metu nustatytų pažeidimų UAB „RP reklama“ direktorius nubaustas pinigine bauda ir iškviestas į Kauno miesto VMVT pasiaiškinti, dėl kokių priežasčių buvo nevykdomi Kauno miesto VMVT inspektorių nurodymai.

Lietuvos Respublikos valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba
http://www.vet.lt/lt/news/view/?id=3671






Komentarai (Viso žinučių: 6)

sikniai
Parašė Svečias 2009-05-15 00:36:13
VP desimtukui per mazai pelno, tai ir naudojasi krizes priedanga....
abejojantis
Parašė Svečias 2009-05-12 11:10:39
kodel žmonės nuodija vieni kitus?meluoja?apgaudinėja? DĖL PINIGŲ
amerika
Parašė Svečias 2009-05-08 13:02:13
amerikoje pirstelėjo, tai mūsiškiai pasiruošę apsikakoti, o kur tarnybos buvo anksčiau, belgams/britams tinka, o lietuviai matai per lepūs
dėl atlyginimų
Parašė Svečias 2009-05-08 09:13:30
tai kad visi mažina, ar bent jau 90 proc.rinkos, ir tai dar žada, kad ne paskutinį kartą. O vaistininkų atlyginimai buvo labai dideli, nes rinkoje jų trūko, tai tinklai ir konkuravo dėl žmogelių kas daugiau mokės
vaistinnkas
Parašė Svečias 2009-05-08 00:45:03
Euro vaistine bankrotuoja, mazina vaistininkams atlyginumus iki 30%
prekyba internetu
Parašė Svečias 2009-05-07 17:21:26
sėkmės ir toliau pirkaliotis kas papuola, tada galėsim kiaulių kepenis inplantuoti... a beje ir jos nelabai tinka.....


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos