vaistai.lt

Psichologai: XXI amžiaus vyrai kelia sau per didelius lūkesčius (445/0) 

Psichologai: XXI amžiaus vyrai kelia sau per didelius lūkesčiusNors atrodo, kad gyventi šiais laikais yra labai paprasta, nes mus kasdien supa įvairios technologijos bei buitiniai prietaisai, kurie atlieka daugelį darbų, visgi, dažnas žmogus sau kelia itin didelius tiek finansinius, tiek karjeros, šeimos planavimo lūkesčius. Dėl to kasdienybė tampa varginanti ir atsiranda įvairios ligos jaunų žmonių tarpe.

 

Vyrams - lūkesčiai dėl karjeros

Psichologai teigia, kad šių laikų vyrams dažniausiai galvą skauda dėl karjeros kūrimo. Tiesiog dėl technologijų galimybės uždirbti daug, tačiau dirbti mažai - gana atviros. Itin aktyviai kartojama, kad tereikia dirbti - ir viskas bus pasiekiama. Deja, visi skinti darbo vaisių negali, tad normalu, kad vyrai dėl augančio spaudimo skundžiasi psichologinėmis problemomis, tampa reikalingas net erekcijos gydymas.

 

Reikia mokėti atsipalaiduoti

Blogai yra ne tai, kad vyrai labai daug dirba, tačiau nesugebėjimas atsipalaiduoti po ilgos ir varginančios darbo dienos. Svarbu, kad kiekvienas rastų jam labiausiai tinkamą atsipalaidavimo priemonę. Tai gali būti sportas, gali būti SPA, galiausiai, gali būti seksas. Pastarasis labai sveikas ir vyro kūnui, ir psichikai..

 

Kur juda visuomenė?

Nors atrodo, kad technologijos turėtų lengvinti mūsų gyvenimus, deja, rezultatas dažniausiai yra priešingas. Net ir lovos žaidimai vyrams tampa nebesvarbūs, kadangi po dienos jie nebeturi laiko buvimui su savo antra puse arba net su savimi. Taip mes tolstame nuo dalykų, kurie fiziologiškai yra mūsų gyvenimo dalis. Būtent tai ir sukelia įvairias ligas, ypač dažnai - psichologines.

 

Image: freestocks.org iliustracija iš pexels.com







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos