vaistai.lt

Kalėdų proga artimiesiems dovanokite sveikatą! (1327/0) 

Kalėdų proga artimiesiems dovanokite sveikatą!Artėjant gražiausioms metų šventėms – daugelis pradeda galvoti apie dovanas, kurios turi ne tik nustebinti artimuosius, tačiau ir būti estetiškos, funkcionalios. Kadangi vis daugiau žmonių skiria dėmesio praktiškumui – geriausia dovana yra sveikata. O kaip atrodo jos realizacija?

  

Dovanų idėjos vyrams dažniausiai susijusios su treniruokliais, o skirtos moterims – su vitaminais. Jūsų dėmesiui – 5 idėjos norintiems padovanoti artimajam sveikatos.

Kalėdų proga artimiesiems dovanokite sveikatą!  

1. Treniruokliai

Treniruokliai yra viena originaliausių dovanų švenčių proga. Jeigu galite sau leisti dovanoti brangesnes dovanas, tokiu atveju puikiai tiks bėgimo takeliai, dviračiai ir kiti daugiafunkciniai treniruokliai. Taupantys galėtų rinktis svarelius, gumas, masažinius volus sportui, kurie taip pat padeda stangrinti odą.

2. Vitaminai
 
Žinoma, pats paprasčiausias būdas „padovanoti sveikatą“ yra įteikti artimam žmogui vitaminų. Geriausia rinktis tokius, kurie atspindi jo lytį, amžiaus grupę, galbūt turimas ligas. Jeigu dovana bus skirta žmogui, kurį gana menkai pažįstate, tokiu atveju siūlome rinktis vitaminus, kurių dažniausiai reikia daugeliui: D vitamino kapsulės, geležis, magnis ir t.t.

Kalėdų proga artimiesiems dovanokite sveikatą!  

3. Sveiko maisto krepšelis

Jeigu norite vitaminus dovanoti ne tūbelėmis, tokiu atveju tai padaryti galima sukomplektavus sveiko maisto krepšelį. Dažniausiai jame dominuoja vaisiai, tačiau nepamirškite ir riešutų bei grūdinės kilmės gaminių, kurie taip pat turi būti kasdieninės mitybos dalis.

4. Ergonomiškas baldas

Asmenys, kurie daug laiko praleidžia biure, taip pat dažnai skundžiasi įvairiomis sąnarių ligomis. Galite jiems padėti pamiršti diskomfortą. Padovanokite baldus, kurie suteikia galimybę ne tik gerai jaustis darbo vietoje, tačiau ir dirbti našiau. Tai gali būti gera, kokybiška kėdė, kuri keičia savo poziciją, tad kiekvienas asmuo gali nusistatyti pagal savo poreikius.

5. Patogūs drabužiai
 
Artimam žmogui visada galima dovanoti drabužius, kurie suteiks jam judėjimo laisvę. Labiausiai pasitarnauja sportiniai drabužiai. Tai irgi gali būti užuomena į sportą namuose. O jeigu kartu komplekte su rūbais bus ir treniruokliai arba svareliai – puikiai pavyks perteikti sveikatos, kaip dovanos, idėją.

Kalėdų proga artimiesiems dovanokite sveikatą!  

Geriausia dovana – dėmesys, tad greta funkcionalių daiktų nepamirškite pasakyti žmogui, kodėl jis Jums yra svarbus ir palinkėkite jam laimės.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos