vaistai.lt

Sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys dalyvaus neformaliame ES sveikatos ministrų susitikime Stokholme (249/0) 

Sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys dalyvaus neformaliame ES sveikatos ministrų susitikime Stokholme2023 m. gegužės 4-5 d. Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys dalyvauja neformaliame Europos Sąjungos (ES) sveikatos apsaugos ministrų susitikime. Jį surengė ES Tarybai šiuo metu pirmininkaujanti Švedija.

Neformaliame ES sveikatos ministrų susitikime dalijamasi šalių patirtimi ir keičiamasi nuomonėmis dėl pasirengimo krizėms ir saugios prieigos prie vaistų, taip pat inovatyvių ir pripažintų vaistų prieinamumo užtikrinimo – pusiausvyros tarp prieinamumo ir įperkamumo atkūrimo Europos Sąjungoje.

ES sveikatos apsaugos ministrų susitikimo darbotvarkėje taip pat numatyta diskusija apie ES šalių pagalbą Ukrainos sveikatos apsaugos sektoriui. Prašoma pasidalinti siūlymais ir gerąja patirtimi kaip ES ir jos valstybės narės gali prisidėti prie Ukrainos sveikatos priežiūros sektoriaus atkūrimo ir tolesnio vystymo, daugiausiai dėmesio skirdamos gebėjimų ugdymui ir sveikatos priežiūros personalo paramai.

SAM Komunikacijos skyrius

Informacija iš:

sam.lt 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos