vaistai.lt

Parodoje „Sveikatos dienos 2014“ – dėmesys užkrečiamosioms ligoms (786/0) 

Parodoje „Sveikatos dienos 2014“ – dėmesys užkrečiamosioms ligomsUžkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) specialistai šį savaitgalį (vasario 28 d. – kovo 2 d.) visuomenę kviečia užsukti į  Kauno futbolo maniežą (Aukštaičių g. 51), kur vyks medicinos ir sveikatingumo paroda „Sveikatos dienos 2014 “.
 
Parodos svečiai, aplankę Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro stendą, turės puikią progą daugiau sužinoti apie užkrečiamąsias ligas ir jų prevenciją, pasikonsultuoti su užkrečiamųjų ligų specialistais bei gauti atsakymus į sau rūpimus klausimus apie lytiškai plintančias infekcijas ir ŽIV, hepatitą, žarnyno infekcijas, erkių ar naminių gyvūnų platinamas ligas.
 
Stende lankytojų  lauks greitos reakcijos ir mąstymo reikalaujantys žaidimai kurie supažindins su infekcinių ligų apsisaugojimo būdais, o viktorina: „Ką žinau apie užkrečiamąsias ligas?“ sukvies norinčius pasitikrinti savo žinias.
 
Penktadienį (vasario 28 d.) nuo 12 iki 13 val. Salėje Nr. 2 ULAC Imunoprofilaktikos skyriaus visuomenės sveikatos specialistas Giedrius Foktas  pristatys Lietuvos Respublikos vaikų profilaktinių skiepijimų kalendorių, profilaktinę ir ekonominę vakcinacijos naudą.
 
Maloniai kviečiame!

 

Informacija iš:

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos