vaistai.lt

Sveikatos apsaugos ministras atleido Nacionalinės transplantacijos biuro vadovą (191/0) 

Sveikatos apsaugos ministras atleido Nacionalinės transplantacijos biuro vadovąSveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pasirašė įsakymą dėl Nacionalinio transplantacijos biuro prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktoriaus Artūro Bagotyriaus atleidimo iš užimamų pareigų. Įsakymu ministras patenkino gautą A. Bagotyriaus prašymą atleisti jį iš darbo.

Nacionalinio transplantacijos biuro vadovas atleistas šalių susitarimu, neskiriant išeitinės išmokos  ar kompensacijos. Trečiadienis, rugpjūčio 10 d., yra paskutinė jo darbo diena.

2022 m. birželio 6 d. sveikatos apsaugos ministras sudarė komisiją ir pavedė jai atlikti Nacionalinio transplantacijos biuro direktoriaus A. Bagotyriaus galimai padaryto tarnybinio nusižengimo tyrimą dėl gautų buvusių ir esamų Nacionalinio transplantacijos biuro darbuotojų skundų. Komisija, atlikusi išsamų tyrimą, 2022 m. liepos 18 d. sveikatos apsaugos ministrui pateikė tyrimo išvadą.

Susipažinęs su komisijos pateiktomis išvadomis, A. Dulkys besitraukiančiam pavaldžios institucijos vadovui skyrė komisijos už nustatytus pažeidimu siūlytą tarnybinę nuobaudą – griežtą papeikimą.  

Dėl asmens duomenų apsaugos reikalavimų, komisijos išvados turinys nėra viešinamas.

Primename, kad dėl psichologinio smurto (mobingo) atvejų sveikatos apsaugos sistemoje, galima kreiptis į  ministerijoje tuo tikslu sudarytą Darbo grupę skundams dėl psichologinio smurto (mobingo) apraiškoms nagrinėti.

SAM Spaudos tarnyba

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. 

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos