vaistai.lt

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras – Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos narys (209/0) 

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras – Lietuvos kokybės vadybos ir inovacijų asociacijos narysNacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC)  tapo asociacijos, vienijančios mokslo, verslo ir viešojo sektoriaus atstovus, kurie siekia gauti pačią naujausią informaciją kokybės vadybos ir inovacijų plėtros klausimais, dalintis gerąja patirtimi, gerinti viešąjį valdymą, nariu.

Narystė šioje asociacijoje suteiks galimybę plėsti suinteresuotų šalių ratą, tobulinti įstaigoje įdiegtą kokybės vadybos sistemą ir tuo pačiu gerinti teikiamas paslaugas ir veiklą.

Tikimės, kad bendravimas su atitinkamų sričių ekspertais, dalyvavimas Lietuvos ir užsienio kokybės vadybos organizacijų veikloje ir didesnis naujausių kokybės vadybos srities žinių prieinamumas padės NVSC efektyviai siekti užsibrėžtų tikslų, o gauta patirtis, suteiks galimybę efektyviau taikyti naujus kokybės valdymo metodus visuomenės sveikatos priežiūros srityje.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro informacija

Informacija iš:

Image Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos