DIABETOSET
Žolelių arbata
normaliai gliukozės koncentracijai kraujyje
20 vnt. po 1,5 g
- Chromas, mėlynės gali padėti palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.
- Cinkas padeda palaikyti normalią angliavandenių apykaitą.
- Mėlynės, dilgėlė gali padėti palaikyti normalią kraujagyslių funkciją.
- Kiaulpienė, rozmarinas gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją.
Sudedamosios dalys: Mėlynių (Vaccinium myrtillus) lapai 30 %, dilgėlių (Urtica dioica) lapai 18,99 %, erškėčių (Rosa canina) vaisiai 10%, kiaulpienių (Taraxacum officinale) žolė 10%, pankolių (Foeniculum vulgare) vaisiai 10%, pupelių (Phaseolus vulgaris) ankštys 10%, rozmarinų (Rosmarinus officinalis) lapai 10%, cinko citratas 1 %, chromo pikolinatas 0,01 %.
|
3 pakeliuose (4,5 g) yra
|
*RMV
|
Mėlynių lapai
|
1,35 g
|
-
|
Dilgėlių lapai
|
0,85 g
|
-
|
Kiaulpienių žolė
|
0,45 g
|
-
|
Erškėčių vaisiai
|
0,45 g
|
-
|
Pankolių vaisiai
|
0,45 g
|
-
|
Pupelių ankštys
|
0,45 g
|
-
|
Rozmarinų lapai
|
0,45 g
|
-
|
Cinkas
|
14 mg
|
140 %
|
Chromas
|
55 mcg
|
138 %
|
*RMV – referentinė maistinė vertė
Paruošimo ir vartojimo būdas:
1 pakelį (1,5 g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 minučių, nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną, prieš valgį.
|
100 ml paruoštos arbatos
|
600 ml paruoštos arbatos
|
Energinė vertė
|
2 kJ/
|
14 kJ/3 kcal
|
Riebalai
|
<0,1 g
|
<0,1 g
|
Iš kurių:
|
|
|
- Sočiųjų riebalų rūgščių
|
<0,1 g
|
<0,1 g
|
Angliavandeniai
|
0,14 g
|
0,85 g
|
Iš kurių:
|
|
|
- cukrų
|
<0,5 g
|
<0,5 g
|
Baltymai
|
<0,1 g
|
<0,1 g
|
Druska
|
0,0021 g
|
0,013 g
|
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis: 30 g (20 vnt.)
Pagaminta pagal UAB ACORUS CALAMUS užsakymą Švenčionių vaistažolių fabrike.
UAB „Acorus Calamus“
Adutiškio g. 3/4, LT-18110 Švenčionys, Lietuva
Tel.: +370 618 17605
www.vaistazoles.lt