RESVERASOR - SAUSOS JUODŲJŲ VYNUOGIŲ ODELIŲ IR SĖKLŲ SULTYS
Stiprios antioksidantinės savybės
Originalus visiškai natūralus augalinis produktas iš juodųjų vynuogių odelių ir sėklų su koncentruotomis kokybiškomis antioksidantinėmis medžiagomis (resveratroliu, polifenoliais, antocianidinais, oligomeriniais procianidinais). Dėl kruopštaus gamybos proceso šios medžiagos yra nepakitusios ir apsaugo mūsų organizmą nuo laisvųjų radikalų.
SUDĖTIS:
Sausos juodųjų vynuogių odelių ir sėklų sultys (74 % arba 444 mg/1 tabletėje), ryžių krakmolas, mikrokristalinė celiuliozė. Resveratrolis, oligomeriniai procianidinai, flavonoidai ir kitos polifenolinės preparato veikliosios medžiagos: * atstato odos elastingumą; * pasižymi labai stipriomis antioksidantinėmis savybėmis; * stabdo odos senėjimą; * apsaugo nuo širdies - kraujagyslių sistemos ligų; * stabdo vėžinių susirgimų vystymąsi; * gerina veninę kraujotaką; * mažina kraujo krešumą; * apsaugo nuo kenksmingo saulės spindulių poveikio; * mažina žalingą rūkymo poveikį; * gerina regėjimą; * mažina cholesterolio koncentraciją, nes: * resveratrolis - stiprus antioksidantas, stabdantis vėžinių susirgimų vystymąsi, slopina mažo tankio lipoproteinų peroksidaciją, mažina trombocitų agregaciją ir saugo nuo širdies - kraujagyslių sistemos ligų; * oligomeriniai procianidinai - labai stiprūs antioksidantai, būdami keliasdešimt kartų stipresni antioksidantai už vitaminus C ir E, apsaugo sąnarių jungiamojo audinio, odos bei kraujagyslių kolageną nuo suirimo, nes slopina kenksmingų fermentų hialuronidazės, elastazės, kolagenazės poveikį, stabdo alergijas ir uždegimus sukeliančių junginių, tokių kaip histamino, serinproteazės, prostaglandinų ar leukotrienų, atpalaidavimą ir sintezę, stabdo senėjimo procesus, įskaitant širdies - kraujagyslių sistemos ir vėžinius susirgimus, artritą. Būtent dėl šių raudonajame vyne ir preparate RESVERASOR esančių veikliųjų medžiagų Viduržemio jūros regiono šalių gyventojai, ypač prancūzai, žymiai rečiau serga širdies - kraujagyslių sistemos ligomis, nors valgo daug riebaus ir cholesterolio turinčio maisto, nes reguliariai geria raudonąjį vyną.
MAISTINĖ IR ENERGINĖ VERTĖ (100 g):
Energinė vertė - 371.78 Kcal (1579.29 Kj), baltymų - 3.42 g, angliavandenių - 88.13 g, riebalų - 0.62 g.
VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS (600 mg tabletėje):
polifenoliai - 135.8 mg, antocianidinai/oligomeriniai procianidinai - 74.2 mg, taninai - 37.5 mg, flavanoliai -1.5 mg, resveratrolis - 202 mcg.
VARTOJIMAS:
Rekomenduojama 1 arba 2 tabletės per dieną. 1 tabletėje yra toks pat resveratrolio kiekis, kaip ir 3 litruose raudonojo vyno.
PAKUOTĖ:
60 tab. po 600 mg.
NETO SVORIS: 36 g.
PAGAMINTA ISPANIJOJE.
GAMINTOJAS:
SORIA NATURAL S.L., Soria, Ispanija.
IMPORTUOTOJAS:
Edvardo Kazlauskio įmonė, P. D. 2058, LT-3000, Kaunas, tel. 8*37 383108.
SERIJOS NUMERIS/GALIOJA IKI: Žr. ant pakuotės.
LAIKYTI SAUSOJE VĖSIOJE VIETOJE. BE DIRBTINIŲ DAŽIKLIŲ, PRIEDŲ AR KONSERVANTŲ.
Literatūra: 1. Antioxidants. All you have know about ageing and haw to prevent it. 2003 2. Encyclopedia of Nutritional Supplements. 1996 3. Natural Medicines Comprehensive Database. 2000, 3rd Edition 4. Jean Bruneton. Farmacognosia. 2001