vaistai.lt

Ką reikia žinoti apie pilvo plastikos operaciją? (856/0) 

Ką reikia žinoti apie pilvo plastikos operaciją?Dėl didelio svorio netekimo arba dėl nėštumo atsipalaidavo oda arba atsiskyrė pilvo raumenys? Jei ieškote būdo atkurti juosmens liniją ir pasitikėjimą savimi, pilvo plastika – taip pat žinoma kaip abdominoplastika – gali būti jūsų ieškomas sprendimas.

Ši populiari procedūra pašalina odos ir riebalų perteklių bei stangrina pilvo raumenis, suteikdama jums tonusą, plokščią pilvą, kurio norite. Bet kas tiksliai yra pilvo plastika ir ar ji jums tinka? 

 

Kas yra pilvo plastika?

Pilvo plastika– tai chirurginė procedūra, kurios metu iš pilvo srities pašalinamas odos ir riebalų perteklius, tuo pačiu įtempiant raumenis. Galimi įvairūs pilvo plastikų tipai, įskaitant mažus, pilnus ir pailgintus. Jums tinkama procedūra priklausys nuo jūsų poreikių ir estetinių tikslų.

 

Kas yra idealus kandidatas procedūrai?

Nors pilvo plastika daugeliui gali pakeisti gyvenimą, ji tinka ne visiems. Idealūs kandidatai dažnai yra žmonės, kurie patyrė didelį svorio kritimą arba nėštumą ir turi odos perteklių, ištemptus ar atskirtus raumenis ir užsispyrusius riebalus pilvo srityje, kurie nereaguoja į dietą ir mankštą. 

 

Kas nutinka pilvo plastikos operacijos metu?

Štai žingsnis po žingsnio, ko galite tikėtis atliekant pilvo plastikos procedūrą:

  • Anestezija: prieš pradedant operaciją, jums bus suteikta bendra anestezija, kad užtikrintų, jog procedūros metu miegate ir ji jums neskausminga.
  • Pjūvis: kai jums bus taikoma anestezija, jūsų chirurgas padarys reikiamus pjūvius. 
  • Raumenų taisymas: atlikus pjūvius, chirurgas jei reikia įtemps pilvo raumenis, kad pagerintų srities kontūrą.
  • Odos ir riebalų pertekliaus pašalinimas: chirurgas pašalins visą odos ir riebalų perteklių iš pilvo srities, naudodamas eksciziją (odą), riebalų nusiurbimą (riebalus) ar kitus metodus.
  • Pilvo bambos padėties keitimas: jei jums atliekamas visa pilvo plastika, jūsų chirurgas gali pakeisti jūsų bambos padėtį, kad po operacijos atrodytų natūralesnė.
  • Uždarymas: atlikęs reikiamus pakeitimus, chirurgas uždarys pjūvius siūlais ar kitais būdais.
  • Atsigavimas: po operacijos būsite nugabenti į sveikimo zoną, kur būsite stebimi, kai atsibusite po anestezijos.

Žinodami, ko tikėtis pilvo plastikos operacijos metu, galite suprasti, kaip pasiruošti pasveikimui. Atsigavimas po pilvo plastikos operacijos gali užtrukti kelias savaites.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos