ECOSH Bioaktyvi folio rūgštis (foliatas), 400µg, 90 kapsulių
Maisto papildas
KRAUJODARAI. NĖŠTUMUI. IMUNITETUI.*
ECOSH maisto papildo sudėtyje – bioaktyvi folio rūgštis (kalcio-L-metilfoliatas), 400µg vienoje kapsulėje.
Nėštumą planuojančioms, nėščioms ir žindančioms moterims.
*Platesnė informacija apie produktą:
- Bioaktyvi folio rūgštis (foliatai) padeda palaikyti normalią aminorūgščių sintezę, normalią kraujodarą ir normalią homocisteino apykaitą.
- Foliatai padeda palaikyti motinos audinių augimą nėštumo metu ir gali prisidėti prie sveiko nėštumo.
- Foliatai padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
- Foliatai padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją ir normalią imuninės sistemos veiklą.
- Foliatai gali padėti palaikyti pažinimo veiklą.
- Foliatai prisideda prie sveikų arterijų ir kraujagyslių bei padeda stiprinti širdies sveikatą.
Europos Komisijos reglamentu (ES) Nr. 274/2014 patvirtinti sveikatingumo teiginiai.
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
Produkto sudedamosios dalys ir vartojimas:
1 kapsulė 2 kapsulės %RMV*
Folio rūgštis (foliatas) 400 µg 800 µg 200 % / 400 %
RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).
Sudedamosios dalys: Ryžių miltai, kalcio-L-metilfoliatas, pululanas (veganiškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Vartojimas: 1–2 kapsulės per dieną su pagrindiniu dienos valgiu.
Įspėjimai: Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis – 65 g, 90 veganinių kapsulių.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.