vaistai.lt

Akių vokų korekcijos procedūros padės atjauninti jūsų veidą (489/0) 

Akių vokų korekcijos procedūros padės atjauninti jūsų veidąAkių vokų pokyčiai su amžiumi darosi vis akivaizdesni. Atsiradę maišeliai bei tamsios dėmės verčia veidą jaustis ypatingai senu. Dėl šios priežasties, tiek moterys, tiek vyrai vis dažniau linksta link specialių procedūrų. Ne paslaptis, kad vienas dažniausių šios bėdos sprendimo būdų - akių vokų pakėlimas plastinės chirurgijos būdu.

Akių vokų problemos gali atsirasti ne tik dėl senėjimo

Kai kuriems žmonėms maišeliai po akimis atsiranda ne tik dėl senėjimo. Taip gali nutikti dėl nuovargio. Žmogus, kuris nuolatos dirba daug, automatiškai alina savo organizmą, o tai labiausiai atsiliepia akims. Maišeliai gali atsirasti dėl labai įtempto akių darbo. Tai matoma tiems, kurie dirba sėdimą darbą. Darbas prie kompiuterio yra viena skatinamųjų priežasčių t.y. dėl to maišeliai po akimis atsiranda dar greičiau.

Tačiau, verta žinoti, kad akių vokų pakitimai gali būti pašalinami ir kitais būdais, jeigu jie atsirado ne dėl minėto senėjimo. Kai asmuo yra pavargęs ir miega per daug mažai, tuomet natūralu, kad jo akys keičiasi. Būtent gyvenimo būdo pokyčiai gali pakeisti akių būklę. Tai reiškia, kad pirmiausia patartina pakeisti miego režimą, kad kūnas gautų kuo daugiau poilsio. Jeigu po kurio laiko tie maišeliai nedingsta, tuomet prireiks akių vokų pakėlimo operacijos.

Plastikos chirurgai turėtų būti pasirenkami atsakingai ir apgalvotai. Turite žinoti, kad ne visi chirurgai noriai specializuojasi visose srityse. Pavyzdžiui, vieni specialistai atlieka akių vokų korekcijas, o kiti labiau linksta prie krūtų koregavimo operacijų. Tad, rinkdamiesi kliniką, pasižiūrėkite ar tokia paslauga, kuri reikalinga jums, apskritai yra teikiama.

Akių vokų pakėlimo operacijos gali būti atliekamos keliais būdais

Pradžioje kalbėta apie akių maišelius, tačiau kita dažnai kamuojanti problema - užvirtę akių vokai. Tai yra būtent senėjimo problema. Operacijos metu gali būti atliekamos abi procedūros. Tai reiškia, kad vienu kartu gali būti pašalinamas riebalinis audinys iš maišelių, bei pašalinamas viršutinių vokų odos perteklius. Žinoma, kaina dėl to skirsis, nes tai yra praktiškai dvi procedūros. Juk vieną jų atlikti trunka greičiau nei abi.

Akių vokų korekcijos įprastai atliekamos po išsamaus paciento apžiūros.

Kartais kai kurie pacientai netinkamai įvertina situaciją ir galvoja, jog jiems reikalinga tam tikra procedūra. Paprasčiausiai, tik chirurgas gali pasakyti ar iš tiesų reikalingos tam tikros operacijos. Pasitaiko atvejų, kad žmogus sužino, jog viršutinių vokų odos pertekliaus šalinimas nereikalingas ar net žalingas. Ar reikalinga tam tikra procedūra - papasakos jus apžiūrintis plastikos chirurgas.

Apie akių vokų pakėlimo operaciją daugiau informacijos rasite Ficlinica svetainėje.

Ficlinica – plastinės chirurgijos ir grožio klinika Kaune

Sporto g. 3, LT-44221 Kaunas
Telefono numeris : +37062688838
Elektroninis paštas : info(eta)ficlinica.lt
Interneto svetainė : https://ficlinica.lt/
Koordinatės Google : https://g.page/r/CWnWy7F07NBrEBA?we
Facebook profilis : https://www.facebook.com/ficlinica
Instagram profilis : https://www.instagram.com/ficlinica/

ficlinica 

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos