![]() |
Dilgėlių sūris (1323/0) |
Skiname guminėmis pirštinėmis. Dilgėles nuplauname ir susmulkiname smulkintuvu ar malimo mašinėle. Tuomet per marliuką arba lėtaeigę sulčiaspaudę išsunkiame sunką. Gautą tyrę kaitiname ant ugnies, kol išsiskirs sultys ir atsiras žali dribsniai. Sukrečiame gautą tirštą karštą masę į sūrmaišį ir leidžiame nuvarvėti. Paslegiame kelioms valandoms, kad atvėstų. Skanaus. Zita Užkuraitienė
Image: FreeDigitalPhotos.net
Powered by AkoComment 3.0 vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. Į viršų |
|