Nutriless VLCD Vegetable Soup N5
NUTRILESS KREMINĖ DARŽOVIŲ SKONIO SRIUBA. Viso paros raciono pakaitalas svoriui kontroliuoti. 5 miltelių maišeliai (valgymai) po 35 g sriubai pagaminti. Pakeičia visą paros maisto racioną. Labai mažai kalorijų turintis dietinis produktas. Tinka veganams.
175 g (5 miltelių maišeliai x 35 g)
Tai specialios paskirties maisto produktai, skirti sumažinto energijos kiekio dietoms svoriui mažinti. Vartojant pagal gamintojo instrukciją gaunamas tinkamas kasdienis visų maisto medžiagų kiekis. Sudėtyje – baltymai iš genetiškai nemodifikuotų sojų žaliavos, pridėtos skaidulos, vitaminai ir mineralinės medžiagos.
Kalorijų skaičiavimas, nekaloringo maisto ruošimas atima daug laiko. ,,Nutriless“ taupo tavo laiką – paruošiama greitai, o kiekvieno valgymo kalorijos bus tiksliai apskaičiuotos.
Skandinavijoje „Nutriless“ žinomas „Nutrilett“ vardu.
Vartojimas: 5 miltelių maišeliai (valgymai) per dieną kas 2,5–3 val. Kiekvienam iš 5 valgymų galima rinktis skirtingus „Nutriless“ kokteilių ir sriubų skonius (pavyzdžiui, 1 valgymas – šokolado sk. kokteilis, 2 valgymas – vanilės sk. kokteilis, 3 valgymas – vištienos sk. sriuba ir t.t.). Svarbu laikytis visų vartojimo rekomendacijų, per parą gerti ne mažiau 2 litrų vandens.
Rekomenduojamas lengvas fizinis aktyvumas. Sveiki antsvorio turintys ar nutukę suaugusieji, nepasitarę su sveikatos priežiūros specialistais, neturėtų produkto vartoti ilgiau nei aštuonias savaites ar pakartotinai trumpesniais laikotarpiais.
Viso paros raciono pakaitalai svoriui kontroliuoti skirti tik sveikiems antsvorio turintiems arba nutukusiems suaugusiesiems, kurie ketina sumažinti kūno svorį.
Nėščioms ar žindančioms moterims, vaikams, paaugliams ar sergantiems tam tikromis ligomis asmenims produktą galima vartoti tik pasitarus su gydytoju.
Sudedamosios dalys: sojų baltymai, riebalų milteliai (saulėgrąžų aliejus, linų sėmenų aliejus, akacijos derva), maltodekstrinas, daržovės (8 %) (svogūnai 3 %, salierai 2 %, morkos 1 %, česnakai, petražolių lapeliai, vaistinių gelsvių šaknys), mineralinės medžiagos (kalio chloridas, natrio citratas, kalcio citratai, magnio citratas, kalcio fosfatas, cinko sulfatas, geležies fumaratas, mangano sulfatas, vario gliukonatas, kalio jodidas, natrio selenitas, natrio molibdatas), emulsiklis (sojų lecitinai), kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra salierų), hidrolizuoti augaliniai baltymai (sojų), druska, mielių ekstraktas, stabilizatorius (ksantano derva), prieskoniai, vitaminai (L-askorbo rūgštis, nikotinamidas, DL-alfa-tokoferilacetatas, kalcio-D-pantotenatas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, tiamino hidrochloridas, retinilo acetatas, pteroilmonoglutamo rūgštis, filochinonas, D-biotinas, ergokalciferolis, cianokobalaminas), cholino bitartratas, morkų ekstraktas (0,1 %), žaliųjų citrinų milteliai, petražolių ekstraktas.
Sudėtyje yra sojų, salierų ir jų produktų. Gali būti javų, turinčių glitimo, pieno ir jų produktų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje sausoje vietoje, vengti saulės spindulių.
Paruošimas:
Svarbu laikytis šių instrukcijų.
1. Suberkite maišelio turinį į dubenėlį.
2. Maišant iš lėto supilkite 200 ml verdančio vandens.
3. Gerai išmaišykite plakimo šluotele iki vienalytės masės.
PASTABA. Geriausia maišyti plakimo šluotele. Pakuotėje plakimo šluotelės nėra.
Daugiau įkvėpimo ieškokite www.nutriless.lt.
Pagaminta ES pagal „Orkla Health“ AS (Norvegija) užsakymą.
Atstovas Lietuvoje: UAB „Orkla Care“, Trinapolio g. 9E, 08337 Vilnius
Maistinės medžiagos
|
1 maišelis (valgymas), 35 g
Paruošta vartoti sriuba: 35 g maišelis + 200 ml vandens = 235 g
|
5 maišeliai (visas paros racionas), 175 g
Paruošta vartoti sriuba: 35 g maišelis * 5 + 1 l vandens = 1175 g
|
Energinė vertė
|
600 kJ / 143 kcal
|
3001 kJ / 715 kcal
|
Riebalai
|
5,8 g
|
29 g
|
iš kurių:
|
|
|
sočiųjų riebalų rūgščių
|
0,5 g
|
2,6 g
|
mononesočiųjų riebalų rūgščių
|
1,6 g
|
8,0 g
|
polinesočiųjų riebalų rūgščių
|
3,1 g
|
15 g
|
iš kurių:
linoleno rūgšties
|
2,2 g
|
11 g
|
iš kurių:
alfa linoleno rūgšties
|
0,3 g
|
1,5 g
|
Angliavandeniai
|
6,0 g
|
31 g
|
iš kurių cukrų
|
1,9 g
|
9,5 g
|
iš kurių laktozės
|
0 g
|
0 g
|
Skaidulinės medžiagos
|
2,7 g
|
13 g
|
Baltymai
|
15 g
|
76 g
|
Druska
|
1,6 g
|
8,0 g
|
|
|
|
Vitaminas A
|
168 mg
|
840 mg
|
Vitaminas D
|
2,9 mg
|
14 mg
|
Vitaminas E
|
2,4 mg
|
12 mg
|
Vitaminas C
|
32 mg
|
160 mg
|
Vitaminas K
|
17 mg
|
84 mg
|
Tiaminas
|
0,20 mg
|
1,0 mg
|
Riboflavinas
|
0,48 mg
|
2,4 mg
|
Niacinas
|
4,1 mg
|
20 mg
|
Vitaminas B6
|
0,38 mg
|
1,9 mg
|
Folio rūgštis
|
45,8 mg
|
229 mg
|
Vitaminas B12
|
0,72 mg
|
3,6 mg
|
Biotinas
|
9,6 mg
|
48 mg
|
Pantoteno rūgštis
|
1,2 mg
|
6,0 mg
|
|
|
|
Kalcis
|
206 mg
|
1030 mg
|
Fosforas
|
196 mg
|
979 mg
|
Kalis
|
0,66 g
|
3,31 g
|
Geležis
|
3,5 mg
|
17 mg
|
Cinkas
|
2,5 mg
|
13 mg
|
Varis
|
0,45 mg
|
2,3 mg
|
Jodas
|
36 mg
|
180 mg
|
Molibdenas
|
16 mg
|
78 mg
|
Selenas
|
17 mg
|
84 mg
|
Magnis
|
33,8 mg
|
169 mg
|
Manganas
|
0,72 mg
|
3,6 mg
|
Chloridas
|
951 mg
|
4750 mg
|
|
|
|
Cholinas
|
106 mg
|
530 mg
|
Natris
|
600 mg
|
3000 mg
|