eurovaistine-top-202503.gif
merck-gardasil-top-2025-03.gif

Lietuvoje kasmet vidutiniškai užregistruojama apie 20 tūkst. susirgimų per maistą ir vandenį plintančiomis infekcinėmis ligomis atvejų. Apie 70 proc. šių ligų kyla namų aplinkoje nuo namuose paruošto maisto ar dėl netinkamos asmens higienos.

Linkėdami gražių  Šv. Velykų Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) medikai pataria, kad maistas būtų ne tik skanus, bet ir saugus laikytis penkių taisyklių:

5 pagrindinės taisyklės, kad maistas būtų saugus 

Informacija iš:

Penkios taisyklės šventiniam stalui

Image: FreeDigitalPhotos.net

Sveikata
Skaityti daugiau
masks
Tymai – grėsmė, kurią galima suvaldyti
masks
Sostinėje prasidėjo širdies sveikatai stiprinti skirta nemokama programa
masks
Epideminį lygį siekiančių savivaldybių mažėja